Skocz do zawartości

Gostats.com - narzędzie do podstawowej analizy ruchu?

rissah

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co myślicie o narzędziach typu https://gostats.com ?

Wymaga dodania kodu, co podkreślam. Ja go używałem kiedyś, analizując złośliwe kliki konkurencji w moje reklamy adwords i banując IP (np. 80 klików w minutę itp. oczywiście gugiel kasę zwracał, ale takie działania nabijały mi dzienny limit wydatków, a zwrot kasy był dopiero za jakiś czas).

Zastanawiam się, na ile można to wykorzystać w dobie 90 % not provided w G analytics. Wskazuje frazy, czas wejścia, lokalizację przybliżoną itp., ale na ile można mieć do takiego narzędzia zaufanie? Póki jeszcze WP z wtyczką Jetpack czy GA wskazywały frazy, mogłem porównać z gostats i różnice były, mniejsze czy większe, ale były. Obecnie w WP 90 % unknown search terms, w GA not provided, a Gostats coś jednak pokazuje. Tylko - na ile to wiarygodne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności