Skocz do zawartości

Przechwycenie domeny

Botek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Znajomy chce przechwycić domenę /wspólnik zrobił go w balona i przejął domenę/ Gdzie/w jakiej firmie najlepiej złożyć usługę przechwytu?. Czy wystarczy tylko w jednej, czy może kilku?

Domena zarejestrowana w home.pl jest to subdomena na domenie regionalnej.

Dzięki za rady

Tylko zastanawia mnie jedno, czy gra warta świeczki /akurat dla znajomego pieniądze nie grają większej roli/ ale ja rejestruję domeny w active24.pl, / bez reklam/ od 2004 roku i z tego co wiem, to oni trzymają domenę jeszcze chyba przez miesiąc zanim puszczą. W między czasie mam telefony od nich o kończących się domenach. No nic pogadam z nim, jeżeli któś podjąby by się takiej akcji /przejęcia to dam info na zleceniach. Tylko, że domena jest do 20 tego miesiąca na przedłużeniu.

najbardziej efektywnie ostatnio przechwytuje az, > wiec daj na az, dropped i premium i będzie OK, jeśli nikt domeny nie przedłużę to przechwycą ale może być jeszcze aukcja jeśli nie tylko ty jeden zgłosiłeś do przychwycenia tą domenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności