Skocz do zawartości

Bluzgacz - Kreator Bluzgów Idealnych

MartinB

Rekomendowane odpowiedzi

Masz zły dzień, wdepłeś w gó**o, stara Ci biadoli, albo zwiesza Ci się komp i masz ochotę na czymś wyładować zbędną energię? Czy może ktoś Cię porządnie zdenerwował i czas mu pokazać kto jest mocny w gębie? :) Chcesz poprawić sobie słownictwo, albo zwyczajnie potrzebujesz poprawić sobie humor? Jeśli tylko masz dobre poczucie humoru, to możesz być pewny, czytelniku, że trafiłeś perfekcyjnie.

https://www.merlin.risp.pl/bluzgacz/bluzgaj.php

Bluzgacz jest niczym innym, jak prostym w użyciu narzędziem do generowania bluzgów. Wystarczy wybrać interesującą nas opcję i kliknąć w odpowiedni przycisk......

fragment opisu pobrany ze strony: https://www.merlin.risp.pl/bluzgacz/opis.php

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Szczerze mówiąc, jestem zmuszona stwierdzić, iż wyglądasz mi na nielubianego przez księdza Jankowskiego, niecnego koprofila z peweksu. Niech ci kał da popalić, ty nazistowski kodżanie. Generalnie rzecz biorąc, jestem zmuszona stwierdzić, iż wyglądasz jak wydrylowany przez mongolskich uchodźców, niewdzięczny jurny wał.

Tylko trochę bardziej inteligentne od Bluzgatora (bluzgator.prv.pl) :mellow:.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Politycznie

Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki wpływające na twój wygląd, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na strzepanego przez bandę goryli kaczego embriona!!

Wiele lat temu w "Polityce" był generator przemówień. Prosta rzecz z wykorzystaniem bełkotu polityków i oficjeli, bez bluzgów. O ile dobrze pamiętam była to tabela składajaca się z czterech kolumn, a w każdej kolumnie frazy. Czytało się od lewej do prawej wybierając z każdej kolumny dowolną frazę i znowu od lewej do prawej itd bez końca. Ubaw był przedni, zwłaszcza, że świetnie to udawało "oficjalne" wystąpienia.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności