Skocz do zawartości

[pytanie] Czy działa AZ.pl

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie czy działa Wam AZ.pl, bo "U mnie od wczoraj" strona AZ jest niedostępna z powodu nałożonej czarnej warstwy zasłaniającej dostęp do reszty:

https://s13.postimg.org/cv81sff87/aznaczarno.jpg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 5 miesięcy temu...

Nie zakładam nowego tematu, ale chciałem wyrazić swoją opinię o AZ.PL. Po zmianie właściciela, firma praktycznie w 100% olewa klientów. Pomoc techniczna nie odpowiada od 15. marca, infolinia jest arogancka, a dostęp do usług, np. po przeniesieniu do nowego centrum danych - niemożliwy - brak możliwości wygenerowania nowego hasła, gdyż na serwerze błąd Parser #Your message content could not be parsed (it's probably malformed). Wyłączono chat dla klientów, w przypadku dodzwonienia się na infolinię jest taka kolejka, że trzeba 30 minut czekać, a i tak nie da się nic załatwić, bo Panie konsultantki, to tylko konsultantki i mają wszystko w 4 literach.

Forum AZ wygląda tak:

https://scenadomen.pl/index.php?app=core&module=search&do=active&period=month&search_app=forums&sid=31011212a8965d73f311955fd8e77cb4&st=0

Uciekajcie stamtąd, ja niestety przedłużyłem 2 serwery, gdyż miałem nadzieję, że nowy właściciel to będzie nowa jakość, a jest na odwrót.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Żenada, drugi dzień nie działają moje usługi, 4 telefony na infolinię, 4 zgłoszenia pisemne, brak dostępu do FTP, to działanie na szkodę mojej firmy - art. 268a § 1 kodeksu karnego kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Utrudnienie dostępu do danych informatycznych to utrudnienie ścieżki dotarcia do katalogów, plików na których znajdują się informacje. Jak nie umieją czegoś zrobić, to niech się za to nie biorą.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ceny dowalili ładne, przechwyt jeszcze miesiąć temu od 20 do 40zł teraz 100zł netto, i do tego ten wniosek pisemny o wydanie kodu własnej domeny, klientów stracą sporo i a domen nikt u nich nie będzie przechwytywał po cenie dwukrotnie wyższej niż konkurencja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności