Skocz do zawartości

linki z forum jak linkować

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

Normalny nie wklei anchora, ten skrzywiony SEOfo wklei anchora bo musi być wysoko szybko najlepiej jutro.

Zapraszam też na Blog Zgreda

Czyli tak jak u Ciebie w stopce?

Nie sądzisz, że to hipokryzja.

Wszystkie odpowiedzi to OT, pytanie było inne.

Mam do Państwa pytanie w jaki sposób zebrać listę wszystkich tematów z moim linkiem, a później w jaki efektywny sposób to podlinkować

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapewne G nie kara za niewinność, tylko za 5K profili z for w Chinach, Japonii, czy Malezji, nawet niezwykle głupiemu człowiekowi nie przyjdzie do głowy że ktoś udziela się na 5000 forach z krzaczkami, podobnie jak 10 tys innych właścicieli viagry, sprzedających podróbki itp. W przypadku żywego forum, nie ma problemu ze zmiana stopki gdy przyjdzie powiadomienie. Patrząc na ilość linków wspomagających, ten sposób zdobywania linków, stał się ostatnio modny.

Tak hipocośtam jest ... od kilku dni przerabiam lub usuwam anchory - głupota ? NIe - test :) Testuję też jedną frazę i o dziwo na razie działa. Sądzę, że powisi to wszystko jakies miesiąc/dwa i później w czasoprzestrzen poleci.

edit: Blog Zgreda jest niejako naturalnym anchorem ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Anchor i link nie szkodzi. Szkodzi głównie głupota np. 10k linków o tym samym anchorze z jednej dome to szkodzi.

PS.

Niejako jesteś w błędzie. Naturalny to jest kefir lub jogurt. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Naturalny to jest kefir lub jogurt

Naturalnym jest kwaśne mleko - aby powstał kefir czy jogurt należy "podrzucić" szczepy bakterii :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

w jaki sposób zebrać listę wszystkich tematów z moim linkiem

Wrzucić stopkę, poczekać parę dni na przeindeksowanie przez Google, zawartość stopki jako footprint i jakimś automatem zharvestować? Ewentualnie "Pokaż wszystkie posty użytkownika" i na piechotę, ale to mało efektywne. Pewnie jest też jakiś sposób jak to ugryźć od strony skryptu, ale musiałbyś napisać na czym stoi to forum, może ktoś będzie wiedział.

zastanawia mnie jedna rzecz, zdobylem linki do swojej stroony na mocnych portalach i teraz zastanawiam sie w jakis sposob z nich skorzystac, czy wrzucic sam link do mojej strony, czy wrzucic link z anchorem, czytajac to forum zdania sa rozne, jedni mowia ze linkwoania na forum z anchorem sa zle i wujek G. to widzi, jedni uwazaja ze tak nie jest. Jak z wlasnego doswiadczenia lepiej wykorzystac takie miejscowki?

Pioterd obecnie to wszystko jest "złe" ale nie ma co wpadać w obsesję. Według mnie trzeba uważa z liczbami linków o tych samych anchorach, identycznych itp.

Krótko mówiąc musisz przeanalizować czy masz dużo linków tylko na jeden np anchor i czy tylko na jedną stronę główną czy też na podstrony. Ma być "naturalnie" czyli niby tak, że to ktoś ci umieszcza te linki.

Jeśli wcześniej zdobyłeś już linki z anchorem "kupka" w dużych ilościach i tylko na stronę główną, to jeśli teraz masz 2 tysiące linków z for dodać z tym samym anchorem to możesz mieć problemy.

Myślę, że złotej rady nikt nie da bo każdy ma jakieś swoje ustalenia i każdy w jakiś inny sposób to robi oraz czymś się kieruje a do tego w przy obecnych problemach z google, na pytanie jaki link umieszczać chce się powiedzieć a h.. wie. Bo w sumie taka trochę prawda.

Do niedawna jeszcze linki z for miały być przyszłością bo są naturalne i google je lubi a nawet kocha czy wręcz uwielbia ale jak widać i tu trzeba robić wszystko z umiarem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności