Skocz do zawartości

linki z forum jak linkować

D4NT3

Rekomendowane odpowiedzi

ot

@Strucel

Pozwolę sobie nie zgodzić się.

Zanim dowiedziałem się co to SEO często zdarzało mi się wstawiać linki na fora z anchorami. Były to zarówno "klik", czy "link" jak brandowe oraz bezpośrednio związane z podstroną/stroną do której kierowałem.

Problem w tym, że G coś słabo rozumie takie zachowanie.

Inaczej - To ty nie rozumiesz zachowania ludzi. Normalny nie wklei anchora, ten skrzywiony SEOfo wklei anchora bo musi być wysoko szybko najlepiej jutro

Rozmawiając o pojedynczej jednostce - na 7 miliardów osób na świecie (tak, wiem, że niektórzy w krajach afrykańskich nie mają nawet prądu, ale gdybając to sądzę, że ta Naomi czy Aduja z Kenii po 5 latach prób w końcu wyjedzie do USA lub innej Chorwacji i po miesiącu użytkowania kompa może zamieścić linka z anchorem na forum)(cóż to był za długi nawias!) są ludzie, którzy używają anchorów i nie mają pojęcia co to pozycjonowanie.

Jak ja zarejestrowałem się na pierwsze forum to ludzie, siedzący tam już długo, pisząc posta linkowali w ten sposób, bo wygląda to estetycznie - była to poniekąd oznaka obycia z forum (mówię tu o poważnych lub mniej dyskusjach, a nie o śmieciowych pościkach). Ja linkowałem w ten sam sposób - odnosząc się do artu z jakiejś strony linkowałem anchorem brandowym. Jak ktoś szuka piłek do żonglowania, to dlaczego nie odpisać: Polecam te piłki do żonglowania , bo mają dobrą wagę itp itd.

Konkluzja:

Skoro normalny nie wklei anchora to może ja jestem nienormalny. Ale czy na świecie nie jest normalne to, że zdarzają się nienormalni?

Pewnym jest, że Google karze za głupotę.

Tylko, czy ona też nie jest natualna.

eot

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro normalny nie wklei anchora to może ja jestem nienormalny. Ale czy na świecie nie jest normalne to, że zdarzają się nienormalni?

to nie gra zadnej roli dla googla-czy to normalne czy nie.predzej czy pozniej dostaniesz kare

Pewnym jest, że Google karze za głupotę.

to nie takie pewne a raczej wrecz przeciwnie. chyba ze masz na mysli glupote googla

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności