Skocz do zawartości

Wyniki wyszukiwania w google

print

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę pomóżcie mi jak mam się bronić przed nieuczciwym działaniem tej firmy?

A oni jak sprawdzają pozycję? Tak jak napisał ktoś wcześniej. Powinieneś wykupić na miesiąc sprawdzanie na jakimś monitorze i zobaczyć co Ci powie raport. Jak wyjdzie na Twoje to im go wyślij.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spokojnie 20-30 fraz za darmo może kontrolować. Nie ma co wykupywać monitoringu. Jak będą różnice znaczne to wtedy można dyskutować o tym jak kto pozycje sprawdza.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Przedstawiają swój raport z dokonanego sprawdzenia w danym okresie w wyszukiwarce google.pl i za określoną pozycję kasują.

Czyli słabo, złóż reklamację :) Domyślam się, że procedury reklamacji tez nie stanowią części umowy. Teraz możesz mieć słabe argumenty, ale załóż ze 3 konta w różnych systemach monitorowania pozycji i zbierz dokumentację na kolejny miesiąc :)

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Czyli słabo, złóż reklamację :) Domyślam się, że procedury reklamacji tez nie stanowią części umowy. Teraz możesz mieć słabe argumenty, ale załóż ze 3 konta w różnych systemach monitorowania pozycji i zbierz dokumentację na kolejny miesiąc :)

Powiedziałbym, że chyba gorzej niż słabo.

Przy okazji mam pytanie jak wytłumaczyć rozbieżność w wynikach sięgającą ok. 20 pozycji?

Dziwne w tym wszystkim jest to, że albo uzyskiwany jest wyniki w top 10 albo o 20 pozycji gorszy - nie ma żadnych pośrednich - jest albo góra albo dół.

A czy jest możliwość wykazania, że czyjeś wyniki wyszukiwania w google.pl są personalizowanie?

czy na wyniki wyszukiwania ma wpływ dostawca usług internetowych? I jak profesjonalista zajmujący się pozycjonowaniem winien te wyniki traktować?

Tak ma wpływ bo google "lokalizuje" jego przyłaczenie do sieci szkieletowej serwując wyniki dla geolokalizacji tejże.

https://seoinfo.edu.pl/szanowni-klienci-sunrise-system/ :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@print, jeszcze jedno: jak już śledzisz wyniki różnymi metodami, to równolegle monitoruj pozycje dla swojej lokalizacji. Po miesiącu zestawisz 3 grupy raportów (ich, swoje ogólnopolskie i swoje z geo) i znajdziesz zależności, które dobry prawnik będzie mógł wykorzystać do korekty naliczonych opłat.

no chyba pokazanie różnych raportów będzie skutkowało jakimiś decyzjami. Albo panowie się wytłumaczą albo koniec współpracy nie? Z prawnikami to wiadomo jak jest. Czekać parę lat na wyrok...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Prawnik nie musi się znać na wszystkim, a jeśli zajdzie potrzeba, to i tak konieczny będzie biegły. Na etapie odbijania piłeczki z reklamacją prawniczy oddech w słuchawce bądź w poleconym potrafi zdziałać cuda. Prawnik ma się znać na ustawach i umowie, i ma sporządzić odpowiednie pisma :)

a biegli sądowi w tym kraju z tej dziedziny są?

Nie

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności