Skocz do zawartości

Poszukuje programu

Jnks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie

Poszukuje rozwiązania bądź programu w którym można ustawić automatycznie lub półautomatycznie:

- listy stron do których chciało by się dodać (w moim przypadku ok 50 każda na innym skrypcie ( i innych serwerach), większość to autorskie rozwiązania)

- wypełnianie pól formularzy np. tytuł, adres, tel, www itd (każda ze stron do których chce dodać różni się ilością pól)

- wypełnianie pól na podglądzie gdyż czasem się zdarza mapka googla bądź capcha (więc dobrze aby można było sprawdzić czy wszystko ok przed zatwierdzeniem)

Mile widziane funkcje to:

- automatyczne rejestrowanie użytkownika

- baza danych do której raz się podaje dane

- zapamiętuje linki do podstron do których się dodało

Proszę nie odsyłać mnie do rozwiązań typu autofill bądź podobnych gdyż je przerabiałem, ogólnie się sprawdzały lecz szukam czegoś lepszego, niestety na forum nic takiego nie znalazłem dlatego zakładam ten temat, interesują mnie rozwiązania płatne i bezpłatne

Z góry dziękuje

Fajnie pojawiło się dużo pozycji w sumie z tego co widzę to są zagraniczne kombajny o bardzo dużej ilości funkcji, a czy są jakieś polskie odpowiedniki które spełnią moje oczekiwania? Jak już wcześniej pisałem nie chodzi mi o pozycjonowanie lecz o rejestrację, wypełnianie formularzy i zatwierdzanie.

Dziękuje Panowie za zainteresowanie moim tematem :)

To

Dostałeś już mnóstwo odpowiedzi i bierzesz sie za najsłabsze programy pytając "co jeszcze?" (podejrzewam brak kasy na solidny program). Jakość zazwyczaj idzie w parze z cena. Seo lightem i Seo bohaterem cudów nie zdziałasz. Lepiej dołożyć i wydać $$ na coś wyprzedzającego konkurencję.

Reasumując:

zennoposter, ubot studio, sicksubmitter, magic submitter, senuke xcr, donposter, combot (wersja beta, sporo jeszcze przed nim, ale jest rozwijany w szybkim tempie), GSA, xrumer, licorne aio. Najtaniej z tego wszystkiego wychodzą combot, donposter, sicksubmitter oraz GSA - jedynie combot i sicksubmitter obsługują .js przez emulowanie przeglądarki (combot przypominam wersja beta, także nie ma wszystkich funkcji, ale wychodzi b. tanio). Warto wydać te 300-400zł na jeden z powyższych programów i mieć spokój. Z ww. combot i donposter są polskimi programami i możesz za pośrednictwem PiO napisać do twórców z pytaniem o funkcje i czy spełnią Twoje wymagania.

Za darmo jeżeli autofill nie spełnił Twoich oczekiwań możesz spróbować zapoznać się z wtyczką do przeglądarki imacros.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności