Skocz do zawartości

Witajta Ludzie Internetu :)

Bruno Pompon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim użytkownikom forum. Nigdy nie przypuszczałem, że ja ludź używający kompa i internetu kiedykolwiek będę robił coś więc poza pisaniem w office oraz korzystaniem z netu, a tu nagle ..... bum. Wczoraj dostałem olśnienia że moja strona internetowa jest w czarnej d..... A więc zaczełem szperać co tu zrobić by się wyswietlała wyżej w wyszukiwarce i jak zwiększyć rekalme w intenecie. Dodatkowo spotkanie z płcią piękną i ukazanie podstawowych narzędzi do pozycjonowania i mojej niewiedzy dało mi impuls do zapisania się na forum.

A więc będą totalnym laikiem liczę, że dzięki forum i waszej pomocy podratuje moją dość sympatyczną stronę

Jeśli chcecie zobaczyć czym zajmuję się ten ludź to zapraszam na https://aquamind.pl

A tak na luzaku to lubię szarpać w 6 strun, prowadzić szkolenia, ''akwariować-rafować się 24 h'', łowić ryby, a w wolnych chwilach GTA V heheh

Pozdrawiam

Bartek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności