Skocz do zawartości

Najpierw filtr za linki, nastepny zarzut to jakość

arczer

Rekomendowane odpowiedzi

Po prośbie o rozpatrzenie po filtrze ręcznym za linki przyszła wiadomość "witryna jest niezgodna ze wskazówkami Google dotyczącymi jakości" i nie było nic o linkach, żadnych przykładów (profil linków poprawiłem przed prośbą).

W panelu pod "działania ręczne" dalej jest jednak stare info o linkach - czy nie powinno być uaktualnione, że chodzi o jakość czy jednak dalej chodzi o profil linków?

Spodziewałbym się jednak przykładów, tak jak to się dzieje zwykle w takich przypadkach odrzuceń. Tym bardziej, że profil linków jest wyczyszczony z kiepskich lokalizacji, swl-i.

Nie wiem, w którą stronę iść bo jak zajmę się jakością (doprowadzając ją do granic absurdu) a nie linkami i będę non stop dostawał to info stracę całe miesiące siedząc w otchłani SERPów..

Wczoraj dostałem 2 odpowiedzi i w każdej były przykłady. Podejrzewam, że jak nie ma przykładów to chodzi raczej tylko o samą stronę. Ma ktoś inne doświadczenia?

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności