adrian1988 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, mam takie pytanie, mam dość nową stronę z informacjami, zaindeksowanych podstron około 1500, chciał bym zapytać czy jeśli użyję czytników rss, z innich stron informacyjnych aby automatycznie wyświetlały nowe info na mojej stronie to czy to będzie miało negatywny wpływ dla strony? Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tak Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1988 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 sam również będę pisał artykuły a czytnik to tylko miał by być dodatkiem bo nie zawsze mam czas aby się tym zajmować średnio dodaje 2/3 artykuły w tygodniu czasem więcej, a czytnik dostarczał by codziennie jakieś wiadomości. czyli to nie dobry pomysł? Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rofab Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jeśli nie będziesz się opierał tylko na RSSach to nie powinno Ci to zaszkodzić. Leczenie alkoholizmu - Alkoholizm to kiepskie życie za wysoką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.