Skocz do zawartości

i365.pl i dziwna sprawa...

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam dziwny problem, na który na razie i365.pl odpowiedziało tylko, że nie ingerują w skrypty userów.

Otóż wczoraj wieczorem moje strony - wszystkie - normalnie się wyświetlały. Dziś nie...

Tzn. niektóre jak np. ubezpieczenia.eofe.info działają a inne jak np. banki-online.eofe.info już nie :/

Nie zmieniałem nic w kodzie, w .htaccess...

Logi błędów wyświetlają mi, że nie można znaleść w 99% pliku 404.shtml w różnych katalogach...

Jednak plik ten istnieje i jeżeli odwołamy się bezpośrednio do niego to go znajdujemy...

Nie wiem w czym leży przyczyna.

Najpierw myślałem, że to Urchin albo AdSense coś zamula, ale na tych stronach, które działają też mam te kody...

Miał ktoś coś podobnego?

Oczywiście odpowiedziałem na maila i365.pl i dodałem wszystkie szczegóły. Minęło 30 minut i nie mam odpowiedzi...

A może to ten plik, który wrzuciłem 2 dni temu na serwer? Plik do WebSEO toolbar'a, może to on coś mi miesza niechcący... nie wiem już.

Proszęo pomoc bo dziś już straciłem większość ruchu na moich stronach...

Co mogę jeszcze zrobić?

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

OK już załatwione.

Chodziło o jeden plik, który miał pomóc projektowi WebSEO Toolbar ;)

Nie wiadomo czemu tak się działo - plik poprawny, z serwerem też wszystko w porządku.

Pozdrawiam.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności