Skocz do zawartości

przekierowanie .htaccess

Rafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie rozwiązuje to problemu i cały czas kasuje "/" za .pl

Sprawę udało mi się w końcu rozwiązać. Problem leżał w źle podpiętych domenach, nie brałem pod uwagę, że osoba, która zawodowo instaluje sklepy internetowe może popełnić takie błędy.

dalej "/" ucina z adresu, d

Bo takie masz przekierowanie, więc tak działa.

Mion twoja wiedza też nie jest za duża bo to przekierowanie jest prawidłowe, więc na przyszłość jak nie masz nic ciekawego do dodania to lepiej się nie wypowiadać!

Przekierowanie, które podał lotnik również jest ok

Mion twoja wiedza też nie jest za duża bo to przekierowanie jest prawidłowe, więc na przyszłość jak nie masz nic ciekawego do dodania to lepiej się nie wypowiadać!

Jest zaczyna różnica między podpowiedzią, a pisaniem za kogoś kodu z możliwością jego testowania. To ty testowałeś A NIE JA i narzekałeś, że nie działa. Skoro coś nie działa choć z założenia wiem, ze powinno to znaczy, że gdzieś jest błąd i to twoim zadaniem jest znaleźć błąd na drodze prób i błędów, a nie ewidentnie czekać na gotowe rozwiązania. Tak, że się o moją wiedzę na ten temat nie martw.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bo takie masz przekierowanie, więc tak działa.

Dla mnie to stwierdzenie jest jednoznaczne i mówi, że przekierowanie jest błędne. Nie czekałem na pisanie gotowego kodu bo go posiadałem. Osoba, która posiadałaby wiedzę w tym temacie napisałaby "przekierowanie jest prawidłowe, szukaj przyczyny gdzieś indziej". A dzięki twojej podpowiedzi niepotrzebnie sprawdzałem dziesiątki przekierowań w różnych konfiguracjach. Problem został rozwiązany, więc to już nieistotne. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności