Skocz do zawartości

[Charytatywnie] Kilkaset linków ze strony PR4+ GRATISY

unnamed

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako że z akcjami charytatywnymi troszkę bryndza - oddaję na licytację kilkaset linków ze strony PR4. Site około 500 000 , DA 62, PA 69, CF 52, TF 54. Strona z bardzo długą historią, znana i poważana zarówno w kraju jak i na świecie. Jeśli chcesz wypromować swoją stronę lub blog świetnie trafiłeś. Aukcja trwa od teraz do niedzieli 20.10. do godziny 20 . Zaczynamy od złotówki ( słownie 1 zł ) i minimalne postąpienie 1 zł. Linków będzie cały czas dochodzić i myślę ze docelowo powinno być 300-500 .Sam nie wiem. Licytacja na rzecz Dominika

Witam, w tym wątku chciałbym prosić o pomoc dla mojego młodszego brata. Młody ma nowotwór od 5. roku życia. Od tamtej pory radziliśmy sobie z mamą i bratem sami. Nie było źle dopóki nie odebrali mojemu bratu zasiłku stwierdzając, że jego niepełnosprawność jest umiarkowana (nie widzi on na jedno oko w ogóle, na drugie widzi ledwo), od czego oczywiście będziemy się odwoływać, ale bardzo ograniczyło to nasz domowy budżet i zanim uda się odzyskać zasiłek może trochę czasu minąć. Więc prośba do Was, pomóżcie, razem możemy więcej.

Trochę o nim:

https://dzieciom.pl/podopieczni/693

https://krakow.naszem...undur,id,t.html

https://www.blind.kra...gdĂĄny,120.html

Proszę o przelew na te dane:

Dominik Macałka

97 1140 2004 0000 3802 7156 3014

Przedmiotem licytacji jest link w mojej stopce na tym forum. Jak widzisz stopka dziewicza, nietykana, 150 postów nabite i dochodzą kolejne. Mogę reklamować wszystko - od chorych katalogów przez "seło hahofców" po super automaty pozycjonujące. Link będzie w stopce do końca tego roku - kalendarzowego nie szkolnego ( podpowiedź dla gimbusów ).

Jako gratis dodaję swoje milczenie tzn. obiecuję że się postaram nie podważać Twego słowa, zawsze się z Tobą zgadzać, a jak się nie będę zgadzał to nie skomentuję i udam że nie widziałem. W miare możliwości będę popierał Twoje zdanie i wszędzie wychwalał Twoje produkty/strony/Twą wiedzę itp ... .Link dodam do stopki zaraz po zakończeniu aukcji - musimy sobie choc trochę ufać ale proszę o wpłatę do końca przyszłego tygodnia.

ps. Wiem że to bardzo interesująca oferta ale proszę nie pisać na "pw" za ile pójdzie - to nie o to chodzi.

* oczywiście link musi być zgodny z regulaminem - jeśli nie jesteś pewien spytaj administrację bo admin wie fszysko.

Pozdrawiam unn...

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ;)

Daje 1zł za pr4

Daje 1zł za stopkę ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Przedmiotem licytacji jest link w mojej stopce na tym forum.

:) jak zapewne wiesz PiO ma PR4 więc ... - a że linki będa na podstronach to ...w dobrym celu to robimy . Mam nadzieję że ktoś Cie przebije- sprzedać sie za złotówke to troche nie tak ... ;). Ale rękawice bokserskie też mogą być :). Dzięki za udział.

Zatem niech będzie 2zł ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

UWAGA - niebywała okazja - popatrz po ile chodzą linki :

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/185096-wykonam-linkowanie-z-for-polskich-promocja/

28 linków za 10 zł . Ja GWARANTUJĘ że będzie ich co najmniej 10 x więcej ze znanego i poważanego FORUM a nie forum o heloł kiti czy teletubisiach . Jak na razie 2 zł / 150 linków =0.01333 a więc jeden link w cenie 1,3 grosza. Okazja jakiej nie było !!!!

Bardzo szczytny cel , ale mam prośbę nie zakładaj tyle bez sensownych tematów na PIO.

Najpierw zakładasz osobny temat że dostałeś link z wiki, później zakładasz kolejny osobny temat że jak dostałeś link to teraz zgłaszasz spamerów, teraz osobny temat o mitycznych topach. Jak nie przystopujesz będziemy musieli usuwać i wyzerować licznik. Wtedy nie zostanie nic z tych 166 postów.

150 postów nabite i dochodzą kolejne.

Pozdrawiam

Najpierw zakładasz osobny temat że dostałeś link z wiki, później zakładasz kolejny...

Jak bot, żeby nabić posty, później pojawią się kolejne linki w stopce. Domyślam się, że będą to linki do super ofert pozycjonowania i wyciągania z filtrów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Max ma dylemat. Gdyby nie ten "szczytny cel", temat pewnie szybko znalazłby się w koszu ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

jest tylko 1x, bo przedmiotem licytacji jest link ze stopki tego forum

kolego. . Widzę po stażu że tworzyłeś to forum więc daj chociaż piataka od siebie :).

dostałem upomnienie od "góry" i już nie nabijam site tak że ... ... przedmiotem licytacji jest około 200 linków + te co dojdą .:)

niniejszym ogłaszam że zwycięzcą został MKucinski. Prosze zrobić przelew na dane z pierwszego postu z dopiskiem "od pio" i podesłać mi link do wstawienia w stopkę . Ogromne dzięki za udział wszystkim.

ps. Potwierdzenie podeślij któremuś z administratorów - nie chcę żeby mnie podejrzewano o nic. na razie w mojej stopce Twój baner ale link do google - nie dawałem linka do Twojej strony bo nie wiem jakiego linka chcesz i do jakiej :)

Nikonem - nikt nie zna dnia ani godziny - może kiedyś ja będę potrzebował pomocy .Stopka była pusta więc szkoda żeby się marnowała .

...na razie w mojej stopce Twój baner ale link do google...

Tylko żebyś Google nie zafiltrował ;)

Plus za to, że nie jesteś obojętny na cierpienie innych.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności