Skocz do zawartości

Zaplecze - sklepy tematyczne

Patyk.M

Rekomendowane odpowiedzi

Nazbyt? To nie jest nazbyt:)

Jak się nie sprzedaje tylko informuje to giodo nie jest potrzebne, tylko że Ty masz SKLEP, który jest SKLEPEM choćby z wyglądu i tego im tak nie wytłumaczysz... Jak nie będziesz dbać o content to zaplecze jest g warte...

Właśnie o to chodzi.

Mogę mieć rower wyglądający ja samochód i nie muszę go rejestrować :)

Co innego odwrotnie.

Jeśli żadne dane osobiste nie zostały przesłane do mnie, nie mogę więc ich gromadzić, obowiązek zgłoszenia bazy nie występuje, bo jej nie ma.

Co do contentu to wiem, ofkors. Ale to wciąż tylko zaplecze, imho o niebo lepsze niż inne, dostępne, ale wciąż tylko zaplecze :)

No ok, rozumiem Twoją troskę :)

Ale pozostanę przy swoim.

Pomijając już jak dotrą do właściciela, bez danych firmy, maila z zamówieniem, konta i z ukrytym whois :)

Nie chcę wyjść na bezczelnego i pewnego siebie, ale tym razem Ty mi uwierz - w US nie siedzą wcale guru śledzący internetowe transakcje, których de fakto nie ma :)

Lepszy efekt można osiągnąć na stronach produktowych z przekierowaniem na sklep niż na sklepach proponowanych przez Ciebie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności