Skocz do zawartości

Z serii jak to TVN robi z nas idiotów...

a4le

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem to właśnie na fb :) Piękne :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Polecam, oprócz pozostałych pań, przypatrzeć się dokładniej jakże utalentowanej gitarzystce

Obawiam się że właśnie dla tego one są w TVN a Ty nie . One robią coś czego Ty nie potrafisz zrozumiec . Po prostu Twój garunek jest skazany na wymarcie - coś jak mamuty. Nie słyszałeś nigdy o telekinezie ? .Ona myśli że struny się ruszają i one naprawdę się ruszają. Patrzysz na ręce a teraz popatrz na struny. Sprytne no nie ? Jeszcze zapodaj Iglesiasa juniora do kompletu. Wysmiali chłopaka a to mikrofon nie nadążał za jego ekspresowym śpiewaniem.Co za kraj - tylko się pośmiać, poniżyc, zmieszać z błotem i wszystko z zazdrości .fuj

Qrde, ja jeszcze słyszę w tle bębny.. ale ich nie widzę.. czy to też telekineza? :) dziki_rysio dobrze zauważył - już od lat 80 gra się z playbacku..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W jaki sposób może to robić z człowieka idiotę?

Niektóre, OK, większość programów TV działa jak tanie wino z dopalaczem czyli tzw mózgojeby. Podobnie jak stacje radiowe. Uważny kontakt grozi zmianami np. zidioceniem, które powoduje, że się przyzwyczajasz i przesiąkasz głupotą do tego stopnia nawet, że nie widzisz w tych programach nic złego a nawet ich poszukujesz.

Od dawna jestem zwolennikiem teorii, która mówi, że z kim przestajesz takim się stajesz. Prawdopodobnie dlatego staram się na wszelkie sposoby unikać głupich ludzi, którzy na wszelkie sposoby zewsząd mnie atakują.

Póki co bronię się ale odnoszę wrażenie, że przez takie podejście przyłączyłem się do ludzi, którzy są na wymarciu. Parafrazując Pana Pilcha: "Jeszcze płynę ale kra ludzkiej głupoty nade mną zamarza".

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ojj nie obrażaj się :) . Ale według mnie powinieneś poszukac innego mentora który zamiast biadolić nad sobą tekstami

Jeszcze płynę ale kra ludzkiej głupoty nade mną zamarza

podpowie "wskakuj młody na tę krę - Ty nie potrafisz ? ". nabrał byś pewności siebie i w ogóle ... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności