Skocz do zawartości

Pomysł na stronę główną.

Stanisław86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam stronę główna www.instalacje-serwis.pl która jest reklamą naszych usług. Zbudowałem ją sam w oparciu o joomla. Szukam osoby która poddałaby pomysł jak uatrakcyjnić wygląd strony głównej tak ażeby przekazywała potencjalnemu klientowi treść naszych usług oraz żeby wyglądała jakoś skromnie i ładnie.

Wyglądem przypomina mi aukcje na allegro. Osobiście bym grafikę zmienił, może kupić gotowy szablon na themeforest na pewno będzie ładniej wyglądać. Dodałbym jakieś bloki z kontaktem do was bo obecnie trzeba wejść na stronę kontaktu. Do kontaktu dodaj formularz, mapę,adres co uwierzytelni Twoją firmę. Dodaj może jakiś blog lub dział FAQ. Całe menu boczne daj do zakładki oferta, na stronie głównej daj np slider, jakieś hasło przewodnie by osoba od razu wiedziała co to za strona, dodaj bloki z aktualnością, kontaktem, o firmie. Dodaj zakładkę w menu O firmie itd. Strona ma być Twoją wizytówką w internecie a nie aukcja internetową.

Rozwiązania internetowe dla biznesu

Drupal Solution

Slider - czy to chodzi o zmieniające się zdjęcia co kilka sekund ? Dodanie FAQ nie zmieni wyglądu strony głównej jak i formularz kontaktowy również. Ale oczywiście wezmę to pod uwagę i postaram się zmienić. Myślałem o jakimiś małymi ofertami z wyceną. Ogólnie szablon nie daje wiele możliwości a jego zmiana wiąże się z przebudową całej strony.

Poleciłbym jakiś responsywny szablon/framework oraz moduły responsywne i nie tylko: https://www.favthemes.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności