Skocz do zawartości

Czy jeszcze kogoś oszukał sklep - Time4seo.pl?

Pierwsza3

Rekomendowane odpowiedzi

24 sierpnia zakupiłem w sklepie usługę seo (nr zamówienia #7720 po uprzednim kontakcie mailowym). Usługa została od razu opłacona 299,99 zł - Super TrustRank – 200 profili. Poinformowano mnie, że wykonanie usługi może trochę potrwać zanim otrzymam komplety raport. Gdy długo nie otrzymywałem raportu - gdzieś w połowie września upomniałem się o raport. Otrzymałem informację, że został wystałny ale Pan Stanisław Chlebek sprawdzi jeszcze raz wysyłkę i potym kontakt się urwał. Kilka prób kontaktu mailowego co jakiś czas bez odzewu. W ostatnim czasie (tydzień może dłużej) o różnych porach próbowałem podjąć kontakt telefoniczny ale nikt telefonu nie odbiera, po dłuższym oczekiwaniu odzywa się tylko poczta głosowa. Kolejna nieuczciwa firma po GaleriaSeo.

Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3

Ile razy się kontaktowałeś ? Pytam bo nigdy nie było problemu ... moze warto dogadać się ? Bo z wypowiedzi wynika, że raz się upomniałeś i tyle...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja też nigdy ze Staszkiem problemów nie miałem, pewnie jakieś nieporozumienie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Prosiłbym o kontakt mailowy, albo telefoniczny (czasem z natłoku pracy nie odbieram) podany na stronie - jest jeszcze czat dostępny w godzinach 9-17. Jeśli napisałem że zlecenie zostało wykonane, to na 100% zostało. Może raport się zawieruszył, z pewnością kontaktu ze mną nie było. Zlecenie sprawdziłem i mam oznaczone jako zrealizowane / raport wysłany. Podeślę na maila raport ponownie.

"Kilka prób kontaktu mailowego co jakiś czas bez odzewu." -> nie mam żadnego maila z Pana konta od dnia złożenia zamówienia,oprócz 28.9, kiedy spytał się Pan o raport, ja wysłałem go ponownie dnia następnego.

time4seo-banerek1.png

Porządna firma :) mimo że raczej tu pisze nie w roli klienta :) zresztą jest telefon z tego co pamiętam podany na stronie.... i jak na meila nie ma odpowiedzi można zadzwonić:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Pan Stanisław Chlebek do mnie zadzwonił i przesłał raport. Także chyba wszystko się wyjaśniło i jest ok, bo raportu jeszcze nie sprawdziłem. Ze swojej strony mogę tylko napisać, że:

24 sierpnia - wysłałem plik z linkami do usługi

26 sierpnia - otrzymałem mail: Zlecenie doszło, będziemy działać, tak jak pisałem przy ręcznych linkach na raport trzeba troszkę poczekać, wstępnie koło 6-7.09 podeślę.

19 września pisałem w sprawie raprtu i otrzymałem odpowiedź: Raport dla Pana był już wysyłany, jutro posprawdzam dokładniej i prześlę ponownie. Prosiłbym też sprawdzić SPAM.

21 września odpisałem, że raprotu nie otrzymałem i nie ma go w SPAM, od 19 września nie otrzymałem żadnego maila od Pana z raportem

23 września ponowny mail do Pana z zapytaniem o raport - brak odpowiedzi

28 września ponowny mail do Pana z zapytaniem o raport - brak odpowiedzi

Korespondencja cały czas była na mail ze strony www a ja pisałem z maila (gmail) podanego przy rejestracji na stronie.

Kontakt telefoniczny - przynajmniej próba bo do rozmowy nie doszło:

8 październik o 15:53

8 październik o 16:54

9 październik o 19:42

10 październik o 10:12

wczoraj tj. 14 października o 10:06 i 12:18

Cieszę się, że nie okazał się Pan GaleriąSEO ale coś w kontakcie nam nie wyszło. Następnym razem proszę też odbierać telefony z ORANGE :)

No ale coś na rzeczy jest - po przejrzeniu wszystkich profili faktem jest, że większość z nich została utworzona w dniach 10-12 października.

Ja tam już pretensji nie mam ale faktem jest, że usługa została wykonana w ostatnich dniach 10-12 października więc 19 września raport nie istniał. Dużo mi Pan pomógł. LIczę, że wyciągnie Pan z tego wnioski, żeby inni klienci nie mieli podobnego problemu. Tymczasem pozdarawiam a wątek jest do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności