Skocz do zawartości

Dotpay, Przelewy24, Ecard czy coś innego?

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

przelewy24

> szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą

> stabilność działania

> szybkie wypłaty (wypłata w niektórych przypadkach nawet 1dzień od zlecenia już na koncie).

> faktura za usługi zawsze na czas

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Też polecam przelewy24 - system tylko dla firm, ale skoro otwierasz sklep to rozumiem że jest DG, więc tutaj problemu nie będziesz miał.

Korzystam z tego od około 8 lat i nigdy nie było żadnej awarii.

• 1 miesiąc temu...

Płatności w moich serwisach odsługuje CashBill, wypłata środków z płatności kartą do średnio 2-3 dni, smsy to do 2 tygodni, ale najczęściej tydzień.

Korzystałem z Dotpay, ale się przejechałem strasznie na nich, wypłaty po miesiącu, potem masa zwrotów. Kiedy ktoś wysyła sms, a potem nie zapłaci rachunku to po jakimś czasie operator żąda zwrotu pieniędzy i dotpay wysyła rachunek. Tak jest we wszystkich firmach, ale oni nawet po roku Ci wysyłają, BEZ podania przyczyny, ani jakiegokolwiek wyjaśnienia, dostajesz nakaz płatniczy i tyle. W umowie jest napisane, że przez 2 lata mogą przetrzymywać dane. Wysłałem pisemną rezygnację i prośbę o wykasowanie wszelkich danych, niestety dopiero po 2 latach to uczynili, jak już prawnik wysłał im ostrzeżenie.

Nie wiem jak inne firmy, ale z Cashbill nie ma żadnych problemów od ponad 2 lat.

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

• 2 miesiące temu...

chyba tylko dotpay pozostaje w tym przypadku, ale nie polecam ze względu na brak chęci do terminowych wypłat

Korzystałem swego czasu z transferuj.pl i uważam go za najlepszy przy prowadzeniu DG oczywiście, kasa na drugi dzień, u mnie do 15.30 w aliorze, nawet przy wypłatach późnym wieczorem

Katalog stron www - mocny katalog iDir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności