Skocz do zawartości

10 tyś w co zainwestować ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Kierunek w jakim teraz najłatwiej o coś nowego i "świeżego" to internet mobilny - stacjonarny jest już raczej "nasycony" pomysłami ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

średni rozgarnięty z całą pewnością zauważy mnogość konkretów

Tak, szczególnie w Twoich wypowiedziach.

EOT, bo szkoda mojego czasu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja bym 10 tyś zainwestował w siebie, kursy, szkolenia czy inne takie ;)

Ewentualnie pożyczki prywatne (ktoś już wspomniał o tym;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wspomniane tutaj serwisy nk.pl czy kwejk.pl nie były innowacyjne, tak samo jak większość tych, co odniosła sukces, o fejsie nie wspominając

Zgoda, ale serwisów, które odniosły sekces jest mało. Więcej jest niestety nietrafionych start-up'ów.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Z tym brakiem "innowacyjności" to w przypadku rynku polskiego były to serwisy "innowacyjne" o czym może świadczyć fakt, że tak naprawdę nikt nie zdołał skopiować tych pomysłow z podobnym sukcesem.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z własnego doświadczenia powiem Ci, że inwestując 12 zł w domenę, można w ciągu roku ze strony wyciągnąć ponad 100k

No popacz Blejkuś zainwestował 120 złotych i ma już milion na koncie ...

Poczytaj ile inwestowali w swoje startupy założyciele nk, czy kwejka

Poczytaj ile włożyli w to pracy i czasu i skończ pier***dolić kocopoły milionerze :D i zatrudnij się jako rzecznik prasowy w jakimś prywatnym funduszu emerytalnym , albo jeszcze lepiej przedstaw im te swoją przebitkę dwunasto złotową to gwarantuje Ci, że dadzą Ci miliard dwieście milionów na start ...

Wiesz, pozycjonowaniem zajmujesz się x czasu i pewnie jestes w tym dobry, ale w tym temacie nie mas żadnego pojęcia .

Ja swoją przygodę ze stronami rozpoczynałem, gdzieś 2009 - 2010 roku, a rozpoczynałem od jednej strony opartej na płatnym skrypcie, ale w wersji nulled, na darmowym hostingu oraz z domeną za 0 zł .

Jak widzisz mój wstępny wkład, to 0 zł :).

Po pierwszym roku ta strona zarabiała ok 500 miesięcznie, a teraz najmniejsza suma to ok 4700 miesięcznie ( najgorszy okres sierpień, wrzesień), a największa suma to ponad ( 13 000 miesięcznie okres zimowy) .

A tak na poważnie zainwestuj w swoją pasje, rozwiń ją i zobacz czy można przekuć ją na biznes.

I to jest najlepsza rada.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

i pewnie jestes w tym dobry

Wnosisz po ilości postów na PiO? Od kiedy to jest wyznacznikiem?

Szkoda czasu, jemu nie wytłumaczysz, bo wie lepiej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na Kokosie, obracając przez rok kwotą 6000 zł, zarobiłem netto 1000 zł. Celowo wyznaczyłem sobie taki termin i w końcowych miesiącach już nie "reinwestowałem", żeby się przekonać, na ile to bezpieczne.

Może dla tutejszych milionerów to grosze, ale i tak 3x więcej niż na lokacie :)

Wiesz, pozycjonowaniem zajmujesz się x czasu i pewnie jestes w tym dobry, ale w tym temacie nie mas żadnego pojęcia .

Ja swoją przygodę ze stronami rozpoczynałem, gdzieś 2009 - 2010 roku, a rozpoczynałem od jednej strony opartej na płatnym skrypcie, ale w wersji nulled, na darmowym hostingu oraz z domeną za 0 zł .

Nie mam bladego pojęcia ;)

Sam z 25 stronek na darmowym hostingu w onecie dawno dawno kiedyś wyciskałem ponad 1200$/dziennie

to były lata przed 2000 rokiem i w życiu dzisiaj nie zarobiłbym (na tym samym) 1/100 tego ....

średnio adsens mi wychodził 4000$/miesiąc w latach 2004-2007

Ty też zaczynałeś 3-4 lata temu, teraz sprawdź ilość zarejestrowanych domen w tamtych latach i ilość rejestrowanych domen obecnie - to powinno dać jakiś tam pogląd o czymś co się nazywa "rosnąca konkurencja" - ktoś kto twierdzi, że dzisiaj jest równie łatwo jak kiedyś po prostu zatrzymał się w miejscu a ktoś kto zatrzymał się w miejscu to .....

Wywnioskowałem,ze uwazasz, ze za 0 zł nie można zrobic strony, ktora będzie zarabiała przynajmniej kilka tysięcy miesięcznie, bo mozna .

10 000 zl zainwestowałbym w strone z filmikami, a więc na poczatek skrypt nulled, a wszystkie pieniądze władowałbym w treść + dodanie filmików.

Ostatnio na stronie z filmikami dodałem ok. 300 000 słów w postaci komentarzy i ruch sie zwiększył o ok 5000 osób dziennie, a więc inwestycja w treść zawsze jest opłacalna.

Beerbant, nie obraź się, ale czytając to co piszesz w tym temacie podzielam zdanie wszystkich, (nawet z blake'kiem). Nie masz o tym zielonego pojęcia.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Beerbant, nie obraź się, ale czytając to co piszesz w tym temacie podzielam zdanie wszystkich, (nawet z blake'kiem). Nie masz o tym zielonego pojęcia.

Ja się nie obrażam ;) po prostu w ciągu kilkunastu już lat widziałem kilka serwisów i znam mniej więcej co ile kosztuje i ile za co płacą ;)

No chyba, że wyceniacie swój czas na 0 zł, to ok

Tutaj większość nie zwraca na ten "drobiazg" uwagi albo wycenia adekwatnie do poziomu wykonania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności