Skocz do zawartości

10 tyś w co zainwestować ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale czasami mozna cos z czego wyczarowac trzeba sie tylko troche pomeczyc

Jak ktoś jest konsekwentny to w większości się udaje, ale nie pieprzmy kocopołów o milinach za 12 zeta inwestycji czy tysiącach za zero zeta :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie, popełniacie błąd - nie liczycie roboczogodzin włożonych w projekt. No chyba, że wyceniacie swój czas na 0 zł, to ok, wtedy jest to projekt dochodowy, który powstał za 0 zł..

Z tą różnicą,ze pracujesz sam na siebie za 0zl. Jak projekt wyjdzie, to będzesz miał zysk,a jak nie wyjdzie, to nadal będziesz miał 0, a nie np. - - - 100 000, bo takie, są realne koszty zbudowania dużego portalu

wracając do tematu : w co zainwestować 10 tys - w allegro. Możesz to pomnożyć w ciągu 1-2 miesięcy ale MUSISZ SIE ZNAĆ NA CZYMŚ - znaczki, monety, militaria, bizuteria, - cokolwiek ale radzę zając się czymś co Cie nie wciągnie. W ciągu roku zarobiłem z 30 zł ponad 14 tys ale się zablokowałem bo nic nie chcę sprzedać Faktem jest że "na czarną godzine" grosz jest w towarze ale chyba nie o to chodzi w biznesie.

Znajoma zajmuje się łażeniem po szmateksach - może i mało powazny interes ale rzuciła robotę nauczycielki za blisko 3 koła i jest teraz z 10 lat młodsza :) i szczęśliwsza bo robi to co lubi.

Siedzisz w e-biznesie a własnie trwa wybieranie sponsora dla Narodowego Basenu - wytypuj kilku i kup domeny :)

Z tą różnicą,ze pracujesz sam na siebie za 0zl.

i żyjesz na naszym "bożym świecie" za zero złotych :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam

Mam odłożone 10 tyś i chciałbym zainwestować w jakiś portal, stronę internetową aby dorobić do pensji.

Ma ktoś może jakieś ciekawe propozycje ? Może jakieś zaplecze, baza katalogów chociaż już tego sporo w sieci.... zupełnie brak mi pomysłu.

Pozdrawiam

Nie wchodź w biznes internetowy strony typu portal randkowy, informacyjny, jakikolwiek.

Wiem to z doświadczenia.

Już lepiej projektować strony czy nawet w zaplecze seo zainwestować i zdobywać klientów na pozycjonowanie stron firmowych.

.

ale nie pieprzmy kocopołów o milinach za 12 zeta inwestycji czy

Nikt nie mowi. Chodzmi mi o godziwa stope zwrotu z inwestycji. Jesli ktos zainwestowal 12 z to i z 12tys bedzie sie cieszyl, jesli ktos 12 mln ten z 12 mld bedzie wesoly.

Godziwa stopa zysku to jest zupełnie co innego i gwarantuje, że każdy kto zagwarantuje ją na poziomie powyżej 50%/rok znajdzie inwestora z kapustą klęczącego u niego na progu :)

10 000,00 zł to mało na poważne przedsięwzięcie (chyba że 2-3 razy więcej zamierzasz włożyć w pracy własnej). Sęk w tym, że obecnie przestrzeń internetu roi się od naśladowców. Jeżeli już ma się dobry pomysł na serwis/portal uderzyć trzeba mocno już od początku, by zdystansować tych którzy będą chcieli twój koncept powielić. A żeby tego dokonać trzeba dysponować środkami. Na razie skorzystał bym na twoim miejscu z Kokos.pl lub innej opcji pozwalającej powoli pomnażać środki i jednocześnie szukał dobrego pomysłu. Nikt za darmo nie podzieli się z tobą dobrą koncepcją, tak jak pozycjoner nie zdradza swoich najlepszych metod.

Wywnioskowałem,ze uwazasz, ze za 0 zł nie można zrobic strony, ktora będzie zarabiała przynajmniej kilka tysięcy miesięcznie, bo mozna .

10 000 zl zainwestowałbym w strone z filmikami, a więc na poczatek skrypt nulled, a wszystkie pieniądze władowałbym w treść + dodanie filmików.

Ostatnio na stronie z filmikami dodałem ok. 300 000 słów w postaci komentarzy i ruch sie zwiększył o ok 5000 osób dziennie, a więc inwestycja w treść zawsze jest opłacalna.

Jakie filmiki?

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Panowie, popełniacie błąd - nie liczycie roboczogodzin włożonych w projekt. No chyba, że wyceniacie swój czas na 0 zł, to ok, wtedy jest to projekt dochodowy, który powstał za 0 zł..

Z tą różnicą,ze pracujesz sam na siebie za 0zl. Jak projekt wyjdzie, to będzesz miał zysk,a jak nie wyjdzie, to nadal będziesz miał 0, a nie np. - - - 100 000, bo takie, są realne koszty zbudowania dużego portalu

Jak nie wyjdzie to nie będziesz miał 0 zł, tylko - ileśtam. Bo zadłużyłeś się albo wydałeś oszczędności. Bierz pod uwagę, że w tym czasie mogłeś pracować gdzieś i być na plus finansowo, na plus w etapie kariery, lub na plus w innym, udanym i dochodowym projekcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności