Skocz do zawartości

10 tyś w co zainwestować ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

i żyjesz na naszym "bożym świecie" za zero złotych :D

Berbuś a Ty jak zaczynałeś? Rozumiem, że odpaliłeś neta a z wentylatora już zaczął hajs się sypać żebyś minuty przypadkiem za darmo nie stracił, wszedłeś na pierwszą lepszą stronę (wtedy znałeś tylko wp prawdopodobnie, albo kumpel dał ci link na kartce do ftpa z którego mogłeś sterowniki ściągnąć) a tam wyskoczył Chuck Norris i powiedział - będziesz moim mentorem, przewodnikiem i pozycjonerem - dostajesz perdyliardy złota za godzinę nic nie robienia, siedzenia 18h dziennie na PiO i pisania bzdur.

PS. Ile dostajesz za godzinę spędzoną na PiO? Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że "pracujesz" za 0 zł.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Berbuś a Ty jak zaczynałeś?

Ano musiałem wyłożyć 8 tys na opłacenie dwóch miesięcy rachunku telefonicznego za połączenie PPP - miesiąc zanim ustukałem kasę i miesiąc na realizację czeków. Szczęście, że robiłem wtedy klipy i nie musiałem siedzieć na montażu bo nie miałbym czasu na dłubaninę w necie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na takiej, że pożyczasz pieniądze innym użytkownikom. Procent masz większy niż na lokacie w banku a pożyczkobiorcy mają mniejszy niż za kredyt w banku, więc teoretycznie jedna i druga strona jest zadowolona. Osobiście w praktyce nie sprawdzałem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

dostajesz perdyliardy złota

Pierdyliardy może nie ale staram się tak zrobić dziennie jedną fotę na sprzedaż i w sumie sprzedałem koło 40 fot (za mniej więcej roczny zarobek urzędnika ) SEO też sie w miarę fajnie robi , ludzie piszą, linki się dodają , serwisy sie robią, raport z badania linków i pozycjonowania też automat robi ...

Dzisiaj m/inn te fote czasnąłem :D

8g4x.jpg

eny kłeszczyn Blejkuś ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

eny kłeszczyn Blejkuś ? :)

Tak ostatnie. Po co "doradzasz" komuś w tematach o których nie masz pojęcia? Nie ma for dla fotografów? Może tam byś w końcu komuś pomógł.

każdy kto zagwarantuje ją na poziomie powyżej 50%/rok znajdzie inwestora z kapustą klęczącego u nieg

Chcialby zobaczyc takiego co zagwarantuje w byznesie cos. Byznes to hazard. Albo wypali albo nie. I czesciej raczej nie niz tak, ale ludzie kochaja adrenaline. Jedni obstawiaja, drudzy graja w ruletke a trzeci inwestuja.

Sałatka z papardelle, szparagami, pieczona papryką i sosem truflowym ale nie jestem z niej zadowolony, potrzebuję kogoś do stylizacji potraw :P

PS.

teraz będę miał "hiciora" - mięso z krokodyla :P

Może tam byś w końcu komuś pomógł.

Tam to sam szukam pomocy bo dopiero "raczkuję" :D

Chcesz powiedzieć mi @Beer, że zaoszczędziłem ładnych kilka tysi biorąc od Ciebie fotki za free? ;)

Eeee, tylko fotka na wyłączność z prawami do eksploatacji na wszystkich nośnikach dopiero kosztuje w miarę normalną kasę ;)

Ja się nie obrażam ;) po prostu w ciągu kilkunastu już lat widziałem kilka serwisów i znam mniej więcej co ile kosztuje i ile za co płacą ;)

Ale jak uważasz, że za 10 tyś nie można stworzyć z 3-4 serwisów, które będą dobrze zarabiać to jestem pewien, że nie masz o tym zielonego pojęcia.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności