Skocz do zawartości

10 tyś w co zainwestować ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniał mi się odcinek Kiepskich gdzie Boczek zastanawiał co ma zrobić z pieniędzmi. Zainwestować w siebie czy przepierdzielić.

Powiem jak Ferdek - Najlepiej zainwestować w siebie czyli przepierdzilić:)

A tak na poważnie, zobacz czy może komornik w Twoich okolicach nie ma czegoś tanio wystawionego. Czasami można

znaleźć fajne promocje.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lokata jest jedną z możliwości, choć zaraz znajdą się osoby, mówiące "na tym nie zarobisz" , wychodzę z innego założenia grosz do grosza i będzie.. wiadomo co ; )

cropped-test1.jpg

Przypomniał mi się odcinek Kiepskich gdzie Boczek zastanawiał co ma zrobić z pieniędzmi. Zainwestować w siebie czy przepierdzielić.

Powiem jak Ferdek - Najlepiej zainwestować w siebie czyli przepierdzilić :)

A tak na poważnie, zobacz czy może komornik w Twoich okolicach nie ma czegoś tanio wystawionego. Czasami można

znaleźć fajne promocje.

To całkiem ciekawy pomysł. Tylko jak to sprawdzić ?

10k to wcale nie jest mała kwota na inwestycję. Przynajmniej jeżeli chodzi o marketing internetowy i te nasze popisy internetowe. Wcale nie trzeba otwierać kolejnego Onetu, żeby w ciągu roku, lub dwóch otrzymać 10-krotny zwrot z inwestycji. Internet daje nam wielkie pole do popisu, a my musimy trafić w nim na coś "naszego".

Podobnie, jak kilka innych kolegów zaczynałem od domeny za 10zł, najtańszego serwera i tak w międzyczasie napędzały się różne pomysły, które dały więcej, lub mniej. Nawet teraz byłbym w stanie zaczynać praktycznie od zera i wiem, że gdybym poświęcił na to tyle zapału i czasu, co wcześniej, to małymi garściami doszedłbym do prawie tego samego.

Co do samej inwestycji autora - pomyśl sobie, co byś zrobił mając tylko 100zł (na przysłowiową domenę i hosting)? Czy przychodzi Ci jakiś temat do głowy? Jeżeli tak, to warto się na tym zaczepić, a później go tylko pogłębiać, pogłębiać i pogłębiać... :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Jeżeli tak, to warto się na tym zaczepić, a później go tylko pogłębiać, pogłębiać i pogłębiać... :)

Pelna zgoda. Lepiej zaczac 10 mniejszych inwestycji i nawet jak 9 nie wypali to zostanie nam zwrot z tej jednej, niz nastawic sie na 1 duza inwestycje,gdzie jak zwykle cos pojdzie i tak nie tak jak trzeba. Zroznicowanie w inwestowaniu to podstawa udanego byznesu.

Zacznij od stworzenia jakiegoś serwisu którego doglądanie będzie Ci sprawiać przyjemność - jego tematyka nie będzie Ci obca i będzie Cie interesować. Nawet nie musisz być expertem w tym - prawdopodobnie jeżeli faktycznie będzie Cię to interesować to się nim staniesz. Serwis możesz postawić na jakimś gotowym rozwiązaniu - Joomla / WP ale wizualnie raczej musisz zainwestować w szablon. Będzie Cię to kosztować od kilkuset złotych do 2 tys. myślę.

Potem jeżeli faktycznie nie masz tak dużo czasu pozostałą kwotę wydaj na redaktora - trochę Ci zajmie znalezienie odpowiedniej osoby, ale potem mając powiedzmy jeszcze 8000zł płać mu miesięcznie kilka stów a on będzie ci dodawać treść. Potem możesz rozbudować serwis o jakieś forum/katalog/sklep. Pomysłów penie potem będzie więcej.

Jeżeli wszystko dobrze wypali to za jakiś czas będziesz mieć tętniący życiem portal tematyczny z którego będziesz wstanie trochę na reklamach zarabiać.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności