Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rozumiem że wiedza kosztuje, ale jeśli ktoś pisze że taką i taką fraze można bez niczego wbić za pomocą automatu do takiej i takiej pozycji bez to czemu to jest takie kosztowne i kosztuje np 300 zł miesięcznie zamiast 50? :)

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale już napisałem dlaczego pozycjonowanie kosztuje, a Ty wciąż to samo:) Nie masz pewności czy fraza się utrzyma, a jak klient pójdzie w piz... to link zostaje, bo nie jest to Twoje zaplecze...

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Ok przecież nie będziemy się sprzeczać bo nie jestem pozycjonerem wyrażam jedynie swoje sugestie :) , nie podważam tego że trzeba znać się na tym c się robi ale kiedyś wbiłem frazę do top 1 (średnia konkurencja) za 60 zł i trzymała się przez ponad 3 miesiące a pozycjoner zażądał 250 zł za top3 miesięcznie, dobra nie będę się sprzeczał z nikim. Bo to nie jest ten temat.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

a co sie stalo ze pozniej zleciala? o to chodzi ze trzymac sie bedzie ale takie cos kosztuje. do tego zmierzam, ze aby wyniki byly stabilne to musisz byc niezalezny. i co zrobisz jak fraza poleci a klient zlapie np filtr dzieki takiemu pozycjonowaniu (moze bezpieczne ale w razie w)?

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

przynajmniej 5 tekstów miesięcznie dla każdego bloga 800 zł rocznie

Chyba jedno zero uciekło ;)

tak średnio napisałem, licz 250 tekstów po 3 zł za szt.

skoro dales rade to atakuj rynek i zaloz firme:)

ja tylko próbowałem na własną rękę, a nie mam zamiaru ogłaszać się jako pozycjoner bo nim nie jestem, zostawię tą kwestie profesjonalistom, i mam nadzieje że inni ludzie co udało im się uzyskać jakiś top przypadkiem nie będą się określać pozycjonerami stron i nie będą sprzedawać beznadziejnych linków, a jest takich osób miliony....

wracając do tematu, jeśli nie opłaca się zakładać zaplecza w tak niskiej cenie to gdzie mogę pozyskać mocne linki najlepiej na stałe w nie bardzo zawyżonej cenie?

Ok a jak bym np. chciał zakupić kilka linków aby podnieść lekko pozycję 3 fraz to gdzie moge je kupić? jak to sprawdzić bo tym z all...o to już nie bardzo ufam, wszyscy mają ładne opisy a zapewne 90% to śmietniki., co polecacie zakupić dla fraz które spadły na 20 pozycje a chciał bym aby były w top10, lepsze precle, katalogi, czy linki z profili?

moja rada jest taka, tania i prosta, postaw 3 strony zapleczowe i kup jakis program do blastowania, do stron zapleczowych wykup sobie katalogi i potem blastuj swoje wpisy ile wlezie.

Tylko co mu da te 3 stronki, nawet na hasło psi fryzjer Małkinia może być mało.

Pytanie jaki charakter mają projekty których strony chcesz wypozycjonować. Jak to coś poważnego i stałego - buduj systematycznie zaplecze, jak chcesz coś wypozycjonować na szybko (np PP) a potem wyrzucić- to dawaj swl-em i tyle.

Najwyżej z swl-em będziesz miał niespodziankę że strona nie spadnie. Przed ostatnimi zwierzakami swl trzymały mi duże serwisy długie miesiące i ponad rok, teraz tej wersji już nie mogę promować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności