Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jedną stronę chciałe wypromować aby na niej zarabiać ( systemy partnerskie kierunek banki) strona przynosiła niezłe dochody dopuki nie dostała filtra ale filtr jest już zdjęty i pozycje na kilka fraz ( średnio i wysoko konkurencyjne) trzymają się pomiędzy 20-30 miejscem w google i chciał bym je wbić spowrotem do top3, natomiast druga strona jest dla mnie dla rozrywki bo lubie czasem pisać, i chciał bym ją wypromować aby przyciągnąć użytkowników a może i na niej z czasem zarabiać.

Myślałem właśnie o własnym zapleczu aby mieć stałe i mocne linki ale z tego co widzę to jest to bardzo kosztowne, więc już sam nie wiem czy w to inwestować czy poprostu powoli i systematycznie kupować precle i katalgi?.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Własne zaplecze jest na pewno lepsze i bardziej stabilne, raczej nie będziesz sam siebie zgłaszał do DT, Najlepiej połaczyć 2 metody, lepsze zaplecze trzymać na własnych domenach, trochę gorsze ( choć niekoniecznie) na darmowych blogach, hostach itp.

Powiem tak wszystkie moje strony które miały sam link spadły najlepszy wariant to treść z linkiem, więc nie trać czasu na szybkie pozycjonowanie wp-katami i seokatami, buduj zaplecze przez 4-6mc ale za to efekty będą stale moje strony szybko w padły w top i szybko wypadły.

Ja rozumiem że wiedza kosztuje, ale jeśli ktoś pisze że taką i taką fraze można bez niczego wbić za pomocą automatu do takiej i takiej pozycji bez to czemu to jest takie kosztowne i kosztuje np 300 zł miesięcznie zamiast 50? :)

Nie zapominaj, ze algorytm ciagle sie zmiania. JEsli myslisz dlugoterminowo to po prostu rob wszystko porzadnie. Oczywiscie rachunek ekonomiczny tez jest wazny. Zaczynaj od teog co latwie zaczac ale inwestuj kase w porzdne seo, to jest szansa ze dluzej pociagniesz.:)

Pytanie o zaplecze, to trochę jak o to czy posiadać samochód czy jeździć komunikacją publiczną. Rzeczywiście bilety miesiczne są tanie, nie trzeba płacić za OC i benzynę. Jednak trzeba dać z buta czasami kilkaset metrów (mnie nawet 100 metrów już zniechęca), kurs mogą odwołać. Tu odpowiedź jest prosta, stać Cię masz a kto nie ma miedzi ten w domu siedzi. Byle jakie stronki zarabiają w różnych programach ok. 10PLN/ miesiąc. Więc wyciągnięcie 100 PLN rocznie ze strony nie jest trudne, to wg mnie zwróci koszty.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Znam takiego który jest niechętny inwestycjom:

- ja - musisz włożyć kasę w reklamę aby ten biznes ruszył bardziej (obecnie 1-2 zamówienia na książki dziennie)

- on - nie, bo obecnie nie ma zamówień (sklep internetowy)

- ale pojawią się jeżeli rozreklamujesz go

- ok ale jak pojawi się więcej zamówień

- no to sie nie pojawią, bo nie masz reklamy

- jak będzie ich więcej to bez problemu

- ale nie będzie bo ludzie nie trafiają na twoją stronę

- więc poczekam

- ...

I taka z nim gadka:)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Powiem Ci tak,

mam linki przede wszystkim ze swojego zaplecza. Nie boje się wydawać na nie kasy. Zasada jest prosta, koszt wyprodukowania zaplecza musi zwrócić się po maksymalnie 2 miesiącach.

Zaczynałem od zera, dosłownie.

Cierpliwość i na poczatku nieustanne inwestowanie zarobionej kasy to krok do sukcesu.

Czas na testy.

Ja to rozumie że jest kosztowne ale ciężko jest rozróżnić uczciwych pozycjonerów od [ nierzetelny partner ]ów bo nie zawsze drogie znaczy dobre... spotkałem się kiedyś z propozycją pozycjonowania za średnią frazę (miesięcznie)

300 zł za tp10, 150 zł za top20 i 70 zł za top30 hmmm....

top3 bez możliwości osiągnięcia bo fraza bardzo konkuręcyjna

nie wiem czy cenniki pozycjonerskie są tajne i karzdy zachowuje takie info dla siebie ale np. z jaką ceną za miesiąc musiał bym się liczyć jeśli chciał bym uzyskać top3 najlepiej top1 dla frazy mbank?

strona na subdomenie delikatnie podlinkowana

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

z jaką ceną za miesiąc musiał bym się liczyć jeśli chciał bym uzyskać top3 najlepiej top1 dla frazy mbank?

Zapytaj prawników mBanku jaki wystawią rachunek za pozycjonowanie się na zastrzeżony znak ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności