Skocz do zawartości

O co chodzi z aktualizacją PR?

areck@o2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Abstrahując od tego czy PageRank ma znaczenie czy też nie ma, nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Otóż PODOBNO aktualizacja PR następuje co kilka miesięcy a ostatnia miała miejsce w lutym 2013. Dlaczego wobec tego widzę zmiany wskaźnika PR dla swoich domen? Mam nawet przypadek domeny, którą zarejstrowałem 2 tyg temu, a dzisiaj ma PR1 O co więc chodzi z tą "aktualizacją"?

A.

Matt jest miszczem dezinformacji i strategii fud, także nie należy brać dosłownie jego słów i tekstów.

Aktualizacja PR była, jest i na razie będzie. Chcą jednak wprowadzić ten parametr do podziemi aby nie był wykorzystywany do handlu linkami itp.

Tylko G może sprzedawać linki i miejsca w serpach. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności