Skocz do zawartości

Keyword stuffing

churel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam nową domene pod tzw. PPA

https://ihack4games.eu/

Nie wiem czy nie dostałem filtru na fraze clash of clans hack ponieważ 2 dni do tylu strona byla w top 5 (chodzi o google US) w plu byla w top 15 teraz nie ma jej ... znaczy jest 100+ a na fraze clash of clans cheats jest 2 w google us

I zastanawiam się czy to filtr na fraze czy keyword stuffing ponieważ ostatnio zmieniłem meta i zaczely sie wahania top 10 nagle poza 100 potem znowu top 10 poza 200 ....

Nie wiem czy zmienić meta na naturalne i czekać na poprawe czy porostu dostałem filtr robiłem spam linki :) ale , ale , 2 fraza też powinna spaść w tym przypadku ....

na 1 fraze ? trochę to dziwinie wygląda i clash of clans hack ihack4games.eu jest 1 a czytałem że tak się sprawdza chyba że filtr algorytmiczny

Nie wiem ,ale nie mogę edytować postów proszę o scalenie z tym wyżej w webmasters tools nic nie dostałem w działaniach recznych też nic nie mam

Działania ręczne

W witrynie nie znaleziono ręcznych działań przeciwspamowych.

Nie wiem czy jest sens teraz dać jakieś mocne linki czy poprostu zmienić domene ale szkoda bo pod clash of clans cheats jestem drugi w US a na tym rynku mi zależy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności