victor1985 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Mam pytanko, wiem, że nie warto upierać się przy nazwie domeny i lepiej szukać innych wyjść z domeną .pl, jednakże w tym wypadku chciałbym się jednak uprzeć, bowiem słowo domeny, fraza jest dość charakterystyczna i dotyczy choroby, a jednak pozycjonowanie z frazą w nazwie jest dość łatwiejsze, szczególnie w wypadku nie aż nadto konkurencyjnej frazy. Domena będzie dotyczyła bloga jako dodatku do forum, zastanawiałem się po prostu nad subdomeną ale jednak chyba domena osobna jest lepszym wyjściem. I teraz tak, jako, że wolne mam tylko dwie domeny biz.pl i sos.pl zastanawiam się nad wyborem, a dokładnie co to za domena sos.pl ? Czego ona miała dotyczyć? Bo w wypadku choroby ta nazwa by akurat dobrze brzmiała np. cukrzyca.SOS.pl Nie wiem niestety jednak jak google w ogóle rozpatruje witryny, czy rzeczywiście .PL jest lepiej poważana przez google niż taka sos.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donangelo Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mam domenę sos.pl właśnie na stronkę o chorobie, wybrałem z tego samego powodu, bo inne zajęte a ta pasuje do tematyki chorób. U mnie spisuje się bardzo dobrze, ale mam na niej tylko tę jedną stronę, dlatego ogólnej odpowiedzi może udzieli Ci ktoś inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webmax Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Domena nie przeszkadza w pozycjonowaniu, głównie liczy się i tak treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.