Skocz do zawartości

sos.pl, biz.pl

victor1985

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko, wiem, że nie warto upierać się przy nazwie domeny i lepiej szukać innych wyjść z domeną .pl, jednakże w tym wypadku chciałbym się jednak uprzeć, bowiem słowo domeny, fraza jest dość charakterystyczna i dotyczy choroby, a jednak pozycjonowanie z frazą w nazwie jest dość łatwiejsze, szczególnie w wypadku nie aż nadto konkurencyjnej frazy.

Domena będzie dotyczyła bloga jako dodatku do forum, zastanawiałem się po prostu nad subdomeną ale jednak chyba domena osobna jest lepszym wyjściem.

I teraz tak, jako, że wolne mam tylko dwie domeny biz.pl i sos.pl zastanawiam się nad wyborem, a dokładnie co to za domena sos.pl ? Czego ona miała dotyczyć?

Bo w wypadku choroby ta nazwa by akurat dobrze brzmiała np. cukrzyca.SOS.pl :)

Nie wiem niestety jednak jak google w ogóle rozpatruje witryny, czy rzeczywiście .PL jest lepiej poważana przez google niż taka sos.pl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności