Nikonem Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Szukam porządnego termosu do przechowywania jedzenia. Miałem taki w 90 latach ale nie pamiętam producenta. W zimie, w nieogrzewanym samochodzie trzymał gorącą zupę przez 6 godzin. Pracuję w terenie i mam dość jedzenia w knajpach. Chciałbym brać posiłek z domu ale problemem jest to, że szybko stygnie (takie plastikowe z zewnątrz, w środku szklane termosy 1l). Mam jeden dobry do kawy- gdy się wleje wrzątek jest zimny na zewnątrz. A te, co nie trzymają długo temperatury natychmiast na zewnątrz są ciepłe. Będę wdzięczny za podpowiedź, zależy mi na sprawdzonym srzęcie. Cena nie ma większego znaczenia. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Znowu szeptany/szemrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @taurus, chcesz w trąbę? Nie sądź innych według siebie Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Nikoś ja w górskie jesienno-zimowe focenie w plenerze biorę ze sobą Salewę na kawę i Esbita na jedzenie - 6-8h spokojnie dają radę Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 chcesz w trąbę? Nie sądź innych według siebi To jest juz szczyt obludy! I zaraz padna brandy owych sprzetow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomico Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 trzeba z czegos zyc:-) to jakiej firmy termosy na jedzenie zachwalacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 firmy termosy na jedzenie zachwalacie Chyba picie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomico Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Termos na jedzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Esbita na jedzenie - 6-8h spokojnie dają radę Coś takiego? Nie wstawiam linka bo ekspert zaraz powie, że szpczemy Ile taki termos utrzyma temperaturę zakładając, że jest np. poniżej -5? Ja mam ten plus, że mogę zostawić w samochodzie w jakiejś skrzynce, którą mogę np. wyłożyć dodatkowo styropianem. P.S. Wrzucasz gdzieś w sieci swoje fotki? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Miałem ci ja kiedyś stary dobry ruski termos, najlepsze w nim było to, że miał zakrętkę o średnicy 20cm , niestety chyba już takich nie produkują , chodzi o średnice , łatwiej wtedy "szamać" z takiego . Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomico Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Esbita na jedzenie - 6-8h spokojnie dają radę Nie wstawiam linka bo ekspert zaraz powie, że szpczemy Ile taki termos utrzyma temperaturę zakładając, że jest np. poniżej -5? Ja mam ten plus, że mogę zostawić w samochodzie w jakiejś skrzynce, którą mogę np. wyłożyć dodatkowo styropianem. P.S. Wrzucasz gdzieś w sieci swoje fotki? ten termos jest dobry jesli jak piszesz dodatkowo samochod styropianem wylozysz a w innym przypadku to na okres letni najlepiej trzyma podczas upalow najlepiej tropikalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Nikoś, bardziej o taki Zimą przy minusach zupkę zalewam rano i w południe jeszcze ciepła Oczywiście noszę go w plecaku i to pewnie ma tez lekki wpływ Jak będziesz zostawiał go w samochodzie to pewnie rzeczywiście lepiej wrzucić go do styropianowej skrzynki - są takie gotowce, niewielkie i w pokrowcach materiałowych. Fotki wrzucam ale pozostanę incognito @Beer, wapniaku Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 W 90 latach to chyba made in DDR lub CCCP Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Odwrocilbys ten termos, bo tak jakis badziewny napis widac, co psuje glebie obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barrackin Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Nikonem Przejdź się po lepszych sklepach wędkarsko myśliwskich. Firm nie pamiętam, ale tam mają sprzęt wysokiej klasy, oczywiście z wprost proporcjonalną ceną. artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.