Beerbant Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Beer, wapniaku Oj tam, teraz jak gdzieś w plener ruszam to biorę se: chleb, kiełbasę, boczek, cebule. jak gdzie przysiądę to robie małe ognisko i sobie po pieczeniu tego wszystkiego szamie Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Nikoś, bardziej o taki Będę wdzięczny za inne podpowiedzi Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @Nikoś, podpytaj/poszukaj na forach o turystyce górskiej bez szemranego polecam fora: npm.pl, goryonline.com oraz e-gory.pl Możesz też poszukać info na forach survivalowych. [edyta] a nie myślałeś o kuchence turystycznej? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Oj to jest super sam byl kupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 a nie myślałeś o kuchence turystycznej? Na ogół pracuję w centrach logistycznych, zakładach pracy i z takim gotowaniem mogą być kłopoty. Ale gdy znajdę czas na fotki w plenerze z pewnością pomyślę. Pamiętam jak kiedyś ustawiałem statyw na którym miałem 30 letniego Nikona, paliłem fajkę (nie papierosa!) i bawiłem się w ustawianie kadru. Może za parę lat? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Okej, trzeba odświerzyć bo szeptany nie wypalił Jeszcze jedno pytanie @mcmagic, czy ten termos jest ciepły na zewnątrz gdy się wleje do środka coś gorącego? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 @nikonem magik, z k na końcu nie zaobserwowałem takiego czegoś to jest termos próżniowy - nie ma prawa coś takiego się dziać Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.