Skocz do zawartości

Jak odnaleźć wybrane zaindeksowane podstrony w Google

tix

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Nie byłem pewien w którym dziale mam umieścić pytanie - także z góry przepraszam, jeśli nie trafiłem ;)

W jaki sposób mogę odnaleźć cały ciąg podstron, w których po nazwie głównej domeny występuje "slesz pytajnik"? Przyklad: www.mojastrona.pl/?

Jakis czas temu miałem włam i niestety pomnożyło się całe mnóstwo podstron typu www.mojastrona.pl/?buy=costam-costam, /?sale=costam, /?=cheap costam.. i nie wiadomo jeszcze jakich. Nie potrafię znaleźć właściwej kombinacji do wyszukania wszystkich podstron z owym pytajnikiem.

Jedyne co wykombinowałem to to:

site: mojastrona.pl "mojastrona.pl/?buy"

Ale wtedy wyszukuje jedynie wszystkie podstrony z ?buy.

Help.

Hej spróbuj

site:adresstrony.pl inurl:adresstrony/?=
albo
site:adresstrony.pl allinurl:adresstrony/?=

Jednak pewności nie mam czy to zadziała.

Nie lepiej zrobić Ci obdługę błędów i przekierować wszystko czego nie znajdzie na 404 ?

Jak sie chcesz tego pozbyć? Chyba nie ręcznie....

Hej, Dzieki za odp. Niestety nie działa to co podałeś.

Nie mam pojecia wlasnie jak sie tego pozbyc. Poki co zglosilem do usuniecia przez webmaster tools takie adresy, ktore znalazlem recznie... Sęk w tym, ze nie mam pojecia ile jeszcze jest podstron i co jest dopisane po pytajniku :/

Jesli sie wchodzi przez klikniecie takiego linka to pokazuje mi glowna strone (portal oparty na joomli).

Co miales na mysli piszac: "Nie lepiej zrobić Ci obsługę błędów i przekierować wszystko czego nie znajdzie na 404" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności