Skocz do zawartości

Problem z ponownym rozpatrzeniem witryny

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

To się zgadza, oni patrzą na spam, czyli treści z mieszarek, lub nie gdzie link jest w środku z słów kluczowych, po usunięciu pozycja na 100% nie wskoczy na dawne pozycje.

Czyli w G Adwords a w Bing i Yahoo pozycjonowanie :D. A szkoda bo dużo stron dobrych już nie ma w G, I wydaje mi się że przez 1 rok już nie będzie takiego updatu.

Usługa pozycjonowania walenie linków na maksa potem się zrzekanie. Sory moja strona posiada około 10 naturalnych linków. (Ci co chcieli linkować) Jeszcze dodam że pozycjonowanie już staje się drogie i nieopłacalne, kupując domenę za 15zł i kupując 5-10 unikatowych tekstów to się robi już 100 zł lub mniej, u mnie taniej adwords wychodzi. Bo katalogi nie wp nie, inne nie tylko własne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności