Skocz do zawartości

[WYKONAM] Webdesign & Copywriting - Tanio i solidnie

coldpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Nazywam się Łukasz i jestem copywriterem i webdesignerem, który ma na swoim koncie kilka ciekawych projektów i tysiące napisanych tekstów. Dotąd na PiO ogłaszałem się jako copywriter, jednak trzeba się rozwijać, dlatego obecnie mam w ofercie następujące usługi:

WEBDESIGN:

- Tworzenie stron internetowych (od wizytówek po blogi i małe portale – kompleksowo, od początku do końca) – od 150zł

- Projektowanie layoutów – od 100zł

- Tworzenie i przeróbka skórek wordpress (nie niektórych skórek potrafię wycisnąć naprawdę dużo) – od 200zł

COPYWRITING:

- Tworzenie tekstów reklamowych – od 7zł/1000znaków

- Pisanie artykułów tematycznych (branże IT oraz Polityka – od ręki, inne branże od ustalenia) – od 10zł/1000znaków

- Prowadzenie blogów i fanpejdżów – do negocjacji

MOJE PRACE:

- techcorner.pl : dosłownie wszystko – od layoutu po treść

- siemionsblog.pl: podobnie jak powyżej – layout i większość wpisów jest mojego autorstwa

- setki precli i tekstów blogowych pisane na zlecenie

ZAPRASZAM DO KONTAKTU:

lukasz.rosicki@techcorner.pl

gg: 41474456

oraz PW ;)

Pracuję na umowę o dzieło ;)

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności