Skocz do zawartości

DonPoster - NOWY uniwersalny SEO automat

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

jest błąd w tym module, podczas testowania pokazuje error w linijce 25 - zakomentowałem ifa, który się tam zaczyna i działa,

ale niestety sam skrypt kiepski i szkoda sobie nim głowę zawracać - pomimo ponad 700 sukcesów (prawdopodobnie dodany) linka nie znalazłem (sprawdzałem wyrywkowo kilkanaście ksiąg, nie chciało mi się wszystkiego ale podejrzewam, że wygląda to podobnie).

ps. czy (i kiedy :) ) ocrdl będzie aktualizowany o nowe captche?

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, był tam błąd (brakuje jednogo nawiasu zamykającego). Zakomentowałeś akurat wysłanie formularza, stąd nie masz dodań. Zaktualizowałem paczkę z modułami.

Co do ocra - jeśli pojawią się jakieś obrazki możliwe do czytania, to jak najbardziej. Obecnie nie pracuję nad żadnym z obrazków.

Dopiero zaczynam zabawę z Posterem, chciałem po testować proxy. W crontabie miałem cron.php który się odpala bez żadnych errorów, ale proxy jakby w kolejce cały czas stoją i nic. Spróbowałem odpalić ten cron2.php z id do testowania proxy (jak w instrukcji). Testowanie proxy dalej stoi a w logach:

mod_fcgid: stderr: PHP Notice:  Undefined variable: conf in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 16
mod_fcgid: stderr: PHP Notice:  Undefined variable: conf in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 17
mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error:  [] operator not supported for strings in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 17
mod_fcgid: stderr: PHP Notice:  Undefined variable: conf in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 16
mod_fcgid: stderr: PHP Notice:  Undefined variable: conf in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 17
mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error:  [] operator not supported for strings in /home/don/public_html/crony/proxytest.php on line 17

Najwyraźniej przy aktualizacji coś poszło nie tak, bo w obecnym pliku nie ma zmiennej $conf. Masz najnowszą wersję?

Hmm, zdecydowanie nie! mam 1.0.2. Jak próbuje zrobić update do 1.0.7 (u góry link, prowadzi do /aktualizuj.php) przerzuca mnie do strony logowania. Na stronie donka nie widzę nigdzie miejsca gdzie mógłbym ściągnąć najnowszą wersję a w mailu z zamówienia mam link do tej 1.0.2.

Czyli nie działa u Ciebie automatyczna aktualizacja. Musisz sam zrobić ręcznie aktualizację. Na PW wysyłam link do updatu.

Andrzejkowa promocja!

PROMOCJA DonPoster - 50% ceny.

Dostępna jest promocja DonPoster. Wystarczy złożyć zamówienie przez formularz na stronie: https://i4a.pl/zamowienie.php?id=DonPoster-tniemy-o-50-procent

Uwaga! W tej cenie (150 zł netto) jest dostępnych tylko 10 sztuk. Po złożeniu 10 zamówienia formularz zostanie automatycznie zamknięty.

Z Web2.0 nic wielkiego nie planuję, bo to wymaga częstych aktualizacji samych modułów (głównie rejestracji). Jakieś podstawowe porobię (kilka-kilkanaście) + więcej do samego postowania.

Z forów dyskusyjnych też kilka dojdzie, będzie też wiele ksiąg gości (ogólnie planuję zrobić jeden moduł zbiorczy do wielu skryptów ksiąg).

Żeby giełda funkcjonowała - potrzebni są użytkownicy w dużej ilości.

Dla zachęty: wyznaczyłem sobie w każdym miesiącu dodawać przynajmniej kilka nowych modułów.

Nie. Ale będzie coś takiego przygotowane, z tym że nieco inaczej. Ustawienie kilku cronów będzie wykonywało równolegle różne zadania harmonogramu.

Dzisiaj dojdzie kilka nowych modułów dodających do ksiąg gości oraz zostaną uzupełnione moduły harvestera (detektujące).

PS. Na ten czas zostały 4 sztuki w promocyjnej cenie.

Na próbę chciałem pobawić się zakładaniem kont w o2. Antigate podpięty, do bazy dodałem adres1, adres2, adres3 (zgodnie z info zdaje się z 2 strony tego wątku), żeby założył mi np. 3 konta. Dodałem harmonogram, wszystko niby poszło dobrze, ale nie widzę nigdzie kont :D w raportach nie ma. Gdzie tego szukać?

Chyba się nie obejdzie bez tutoriali video :D

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności