Skocz do zawartości

Got links ? oplaca sie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie czy warto wywalic 120 $ rocznie na podstawowa wersje gotlinks.com (www.gotlinks.com). Stron w systemie 6k - dostane z tego nie wiecej niz 2k linkow zapewne co i tak przy linkach stalych bedzie niezlym powererm przy linkowaniu strony zagranicznej (konkurencja ma ok 6k mocnych linkow) - bawil sie ktos w to ? warto ? :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... bawil sie ktos w to ? warto ? :)

Cóż, po wprowadzeniu odpłatności zaczął się odpływ (lub selekcja) i w styczniu tego roku było około 5.900, teraz jest ponad 6.100, a przypływ nowych jest tylko za kasę, więc to coś mówi. Co ważne możesz z dokładnością do jednego linka określać z kim się wymieniasz, a możesz i hurtem jak leci.

Z doświadczenia wydaje mi się, że Gotlinks jest w pierwszej trójce sytemów, tzn. LV, CO-op i trzecie miejsce to właśnie Gotlinks.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

no bylbym niezmiernie wdzieczny :)

patrzylem po tych podstronach z linkami - widac ze sie z tego farma robi ale link to przeciez link :)

swoja droga jak konkurencja w usa od 3 lat recznie wymienia sie linkami, daje newsy rss z linkiem do siebie to nie w sposob ich dogonic "normalnymi" sposobami :)

DP kiedys bylo mocne ale teraz dziala tylko na msn, LV - odpalilem - cos nie dziala tzn linki sie wyswietlaja u mnie, punkty sa i moje linki cos nie chca u innych :) - musze sie tym zajac na ich forum, Got Links - linki stale - to jest to - zreszta ulatwia zycie bo jest automatyczne + bezpieczne - w sensie ze jak ktos zdejmie linka to system mojego linka do niego tez zdejmuje - recznie pilnowac 3k stron partnerskich byloby trudno, trudno by bylo nawet wlasnym botem sprawdzac i zdejmowac w panelu z linkami - straszna strata czasu :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Z LV to ja mam inne problemy, naliczanie punktów to pikuś ale jak zobaczyłem ile tych punktów sie marnuje bo linki są niewyświetlane to szlag mnie trafił a sprawdziłem na wyrywke z jakieś 150 linków i miałem dosyć odpadłem bo mi sie nie chce sprawdzać ok 4000 linków :) (na moje oko jakieś 10 - 20 % idzie w PiS du)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam!

120$ płacę za pierwszą stronę potem już tylko 60$ za nastepne

Add additional sites to your account at a 50% discount

Jeśli chodzi o pozycjonowanie na zachód to idelana sprawa z 2 powowdów.

- płacisz tylko 10$ za miesiąc a to zabawna kasa :P

- dostajesz też wejscia bo te linki to jak katalogi.

nawet dla samych klików warto bo z nich są też rezerwacje, które dają wielokrotnie więcej kasy niż jakieś 10$ opłaty.

Ps ja mam tylko linki tematyczne u siebie.

hehe, odgrzebałem swoje konto :)

chyba już z rok nieużywane :)

email: endrju_lepper idfsyguy fuygfsdy fsduyg o2.pl (antyspam system włączony :) )

hasło: hasło (jak w amerykańskich filmach :) )

radzę się pospieszyć. kto będzie pierwszy to niech się pochwali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności