Skocz do zawartości

Zielono i Wiosennie...

ArtLab

Rekomendowane odpowiedzi

... uruchomiłem katalog QlWeb w domenie katalog-seo.one.pl.

Zapraszam do wpisów.

A dla chętnych do pomocy w promocji tego katalogu przygotowałem system bonusowy :)

Szczegóły - na stronie katalogu.

Heh, o ile wiem to oferowany jako nagroda e-book jest darmowy, można go pobrać ze strony cneb.pl ;)

A katalog sympatyczny w sumie, tylko podkategorii nie ma niektórych...

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Heh, o ile wiem to oferowany jako nagroda e-book jest darmowy, można go pobrać ze strony cneb.pl ;)

... aż sprawdziłem - jest na cneb.pl, w dziale za darmo, w formie kursu emailowego, a nie ebooka. Więc... co kto woli B), maile na skrzynkę lub jeden pliczek.

A co do bonusów - planuję rozwój i zróżnicowane nagrody, w miarę rozwoju katalogu - gdy będę miał co zaoferować ... nagrodo-dawcom (ależ słowo...)

Pobrać też skądś można, chyba w pierwszym mailu jest od razu możliwość pobrania całego e-booka ;).

No nic, zawsze to jakaś zachęta do umieszczania linków. Każdy pomysł jest dobry ;).

Darmowe e-booki, które możesz rozpowszechniać u siebie, są też z tego co pamiętam na exploder.pl - swego czasu zapisałam się na ich listę mailingową (teraz już nie, nic odkrywczego nie piszą B)) i co jakiś czas przysyłali maile do .pdf'ów z dopiskiem, że można w niezmienionej formie udostępniać to dalej.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

ArtLab no teraz katalog zaczyna wygladać jak na studio graficzne przystało :D Z czystą przyjemnością uaktualniłem miniaturkę katalogu w KCS.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Cieszę się, że się podoba :D

Poczekam jeszcze na na naszych programistów, bo przeróbka defaultowego szablonu qlWeba tak, jakbyśmy chcieli, jest bardzo uciążliwa... Wtedy już będzie na tip-top :) - może niewiele będzie przeróbek wizualnych, ale kod szablonu na pewno się zmieni.

Mógłbyś jeszcze https://katalog.laboratoriumsztuki.pl/ troszkę upiększyć tak jak upiększasz teraz qlweb'a

Skrypt Piotrka - otwarty.pl mini na to zasługuje, żeby również wizualnie wygladał nie gorzej niż teraz twój qlweb'ik. :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Rzeczywiście fajny layout - gratulacje ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności