Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Gocha, tylko dozbieram do wypłaty i rzucam :)Trudno mi dobrnąć do tych 100 zł, bo pracuję dla tych co mnie doceniają cenowo. Masz pełną rację, po co narzekać. Człowiek(przynajmniej ja)czasem ma tak, że kieruje się niepotrzebnym sentymentem.;)

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Dnia 14.11.2017 o 10:42, Lesiu napisał:

TextBookers, czy Wy sobie jaja robicie? Napisałem do Was zapytanie o rabat przy większym doładowaniu, żeby nie czekać na jakąś promocję. Odpisaliście, że możecie dać 18% punktów bonusowo. Ja wpłaciłem pieniądze i czekam już ósmy dzień. Przed zapytaniem o doładowanie odpowiedź była szybka, a teraz po wpłacie brak odpowiedzi na kolejne moje wiadomości.

Po fakcie, ale ja już porzuciłem. Na odpowiedź z ticket-a czekałem prawie 2 tygodnie.
Wole zainwestować w innych tego typu serwisach, gdzie nie mają Cie w du**e...

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Pełno zapleczówek i nikt się o nie nie bije, co jeszcze niedawno było nie do pomyślenia.  Ba, nie ma komu brać. Może to czegoś nauczy Zleceniodawców,  a może nawet samą platformę?? Także Kasia_Maciek, jak masz ochotę to zajrzyj;)

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Witam wszystkich :)

Na forum jestem nowa, ale w textbookers działam od czerwca tego roku. Mam takie pytanko: do kogo uderzyć żeby ustawili do pionu moderatora (ciągle tego samego, przypuszczam), który bezpodstawnie się czepia głównie o przecinki, a w moim ostatnim tekście - o brak logiki w zdaniach. Myślę, że logikę powinno się pozostawić do oceny klientowi, bo to on płaci, a nie moderatorowi, który po czytaniu specjalistycznych tekstów ma tak przewrócone w głowie, że zwykła zapleczówka wydaje mu się tekstem podobnym w treści. Na dodatek nie dostałam maila, że tekst jest odrzucony definitywnie, ale punkty karne wlepili i kasę szybciutko zabrali. Mało tego - nie wiem kto, ale wzięli mi też część kasy za tekst, bo rzekomo za późno go oddałam, co jest kłamstwem niemożliwym, bo bardzo pilnuję terminu oddania tekstów, a że moderator się nie wyrobił i zwalił na mnie to już jest skandal. 

Pozdrawiam

2 godziny temu, Joanna53 napisał:

bardzo pilnuję terminu oddania tekstów, a że moderator się nie wyrobił i zwalił na mnie to już jest skandal. 

Polecam poczytać wątek - masz napisane wyraźnie, że liczy się czas, w którym tekst oddajesz TY, a moderator go może za miesiąc sprawdzić i przekroczenia terminu nie ma.