Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Monis 190. Błąd ortograficzny nie zawsze wynika z braku umiejętności, często to efekt szybkiego pisania. Choć nie robię błędów, to uważam, że w tekście na kilka tysięcy znaków, pojedyncze nie powinny eliminować. Uważam, że każdy tekst, który nie spełnia kryteriów powinien być dany do poprawy, a wtedy ewentualnie odrzucony. Literówki moderatorzy rzeczywiście poprawiają i nie ma problemu.  Wysłałam dzisiaj próbkę na specjalistyczny, zobaczymy co będzie dalej.

Jest tyle programów do sprawdzenia błędów ort..nie logicznych czy myślowych a tym bardziej stylistycznych. jestem za wami ale ORT to niestety eliminuje z pisania (zanim wrzucić tekst sprawdź sobie ABC nawet na poczcie z tlenu) mi by było wstyd..

• Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Monis 190. Błąd ortograficzny nie zawsze wynika z braku umiejętności, często to efekt szybkiego pisania. Choć nie robię błędów, to uważam, że w tekście na kilka tysięcy znaków, pojedyncze nie powinny eliminować. Uważam, że każdy tekst, który nie spełnia kryteriów powinien być dany do poprawy, a wtedy ewentualnie odrzucony. Literówki moderatorzy rzeczywiście poprawiają i nie ma problemu.  Wysłałam dzisiaj próbkę na specjalistyczny, zobaczymy co będzie dalej.

Jest tyle programów do sprawdzenia błędów ort..nie logicznych czy myślowych a tym bardziej stylistycznych. jestem za wami ale ORT to niestety eliminuje z pisania (zanim wrzucić tekst sprawdź sobie ABC nawet na poczcie z tlenu) mi by było wstyd..

Herkules, jak dla mnie błędy ortograficzne znaczą, że ktoś nie powinien zarabiać na pisaniu, więc się zgadzam. Chyba, że komuś raz się podwinie noga tak jak podałam w przykładzie, ale takie cuda to się zdarzają raz na miliard tekstów, a nie na 100 katalogów czy precli :D

Monis i juz cię kocham sam błędy popełniam więc po to mamy pewne rozwiązania by je poprawić chodzi o typowe orty nie przecinki ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Powodzenia w specjalistycznych, choć szczerze Ci powiem, że nie ma ich za wiele, więc nie ma się specjalnie o co bić :)

Jest cała masa tekstów specjalistycznych do napisania tylko trzeba poszukać:

pierwszy przykład z brzegu:

Tematyka: Biznes, Ekonomia Słowa kluczowe: chodziki Język: polski Jakość: Tekst zapleczowy Znaków: 800 Liczba tekstów: 1 Wynagrodzenie: 1,02 pkt + 0,08 pkt bonusu   Bonus:

Opis: Proszę napisać tekst ofertowy. Tekst będzie wykorzystany na stronie internetowej sklepu i hurtowni artykułów medycznych i ortopedycznych.

Edytowane przez SeoMagic

Wkurzyłam się dziś maksymalnie. W sobotę wysłałam 6 tekstów o masażach klasycznych i leczniczych. Każdy indywidualny i merytoryczny. Gościu hurtem ocenił na 5. Wszystkie oceny dałam do unieważnienia. Akurat chodzę na masaże i dopiero po napisaniu tekstów byłam w stanie rozróżnić stosowane techniki. 

Wkurzyłam się dziś maksymalnie. W sobotę wysłałam 6 tekstów o masażach klasycznych i leczniczych. Każdy indywidualny i merytoryczny. Gościu hurtem ocenił na 5. Wszystkie oceny dałam do unieważnienia. Akurat chodzę na masaże i dopiero po napisaniu tekstów byłam w stanie rozróżnić stosowane techniki. 

Ktoś ocenił Ci teksty na 5, a ty je unieważniłaś? Czy tylko nie rozumiem o co chodzi? :D

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Chodzi o to, ze teksty były bardzo profesjonalne. zawsze staram się takie pisać. Sześć ocen na 5 obniżyło mi średnią z 5,8 na 5,78 i pomimo późniejszych sześciu ocen 6 średnia nie wzrosła. Dla mnie to sprawa ambicji, a nie zarobków, bo te oczywiście się nie zmieniły. Zgadzam się, że niektóre mogły być lepsze, a inne gorsze. Oceny zostały wystawione hurtem.  

Gocha ja też się ostatnio zastanawiałam czy dwóch ocen 5 i jednej 4 nie anulować bo mi obniżyły średnią tekstów zapleczowych na 5,85 ale mi się nie chciało. Dodam tylko że teksty były opatrzone komentem "bardzo dobre ale proszę nie stawiać kropek po śródtytułach". No i trochę się wkurzyłam bo tyle tekstów już napisałam i nigdy mi moderator nie cofnął tego jako błąd. Za to chętnie mi odrzucił tekst na 2000 znaków, w którym napisałam a zamiast ą, i jeszcze wlepił 0,3 pkt. karnego. Ile ja się naszukałam tego choler... "ą" ;) Więc ciekawe jak to jest z tym poprawianiem literówek przez moda jak to ktoś napisał wcześniej, bo coś tego nie widzę.

ruda@ cieszę się, że nie tylko ja jestem nawiedzona na oceny i ktoś jeszcze podchodzi ambicjonalnie do pisania i ocena 5 to nie szczyt jego marzeń. Zaoszczędź sobie czasu. Moje unieważnienie zostało odrzucone, ponieważ komentarz był zgodny z oceną. Ciekawa jestem jaki jest komentarz do 6, bo ja zawsze dostaję "bardzo dobry tekst". Raz zdarzyło mi się, że zlecający napisał własny komentarz "tekst rewelacyjny, dodaję autora do ulubionych"  :jupi: . Jesteś lepsza niż ja, bo masz wyższą średnią. Granulacje, tak trzymaj. :brawa: