Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

@up Się nie dziwie. Każdę droższe zlecenie które dodałem wisiało po tygodniu. Nie były to też techniczne od tak "Jak przygotować dziecko do lekarza" czy "Sztuka wręczania napiwków".  Wystarczy, że poproszę o coś co nie znajduję się w pierwszym wyniki  Googlu i już jest zgrzyt. Te zapleczowe natomiast mam jeszcze w tym samym dniu i głowa nie boli :)

Zleceń indywidualnych jest bardzo dużo, porównywalnie do ilości tekstów preclowych jednak są szybko rozchwytywane. Póki co trzeba być czujnym a my w międzyczasie pracujemy nad zwiększeniem liczby zleceń:)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

strefa copywriterawymagania jakościowe
681tekstów w wybranych przez ciebie kategoriach
51tekstów w innych kategoriach

Mimo to "do realizacji" wyświetla tylko teksty preclowe. To przez fakt bycia nowym czy jakiś błąd?

Bartłomiej Małysz, tak działa system od początku stycznia. Mimo formalnie dużej ilości są to głównie precle i niewielka ilość katalogów. Inne kategorie znikają jak "ciepłe bułeczki". Precle są absurdalne (pierwsze 5 stron, wiem o co chodzi, ale za 0,99 zł nie chce mi się doktoryzować, co kto miał na myśli). Pozostaje tylko przeczekać wszystkie nowości i udogodnienia TB lub siedzieć non stop na kompie i klikać w typy tekstów.   Funio dał 200 zleceń, ale nawet ich nie zdążyłam oglądnąć. Akurat wyszłam na zakupy (1.5 h).

To email, który otrzymałam jako klient zlecający. Dla mnie oznacza to, że będziemy klepać precle, bo TB nie zachęca do zlecania tekstów wyższej kategorii. Przecież można zamówić precla za 1 zł i otrzymać tekst jakościowy za 1,7 zł. Może się mylę, ale zlecenia od stycznia wskazują kierunek zmian. 

Witamy serdecznie,

Po ubiegłorocznych zawirowaniach związanych z wolniejszym realizowaniem zleceń oraz innymi problemami z tym związanymi wracamy do formy! 

Na podstawie podjętych przez nas działań aktualnie jesteśmy w stanie realizować wszystkie zlecenia na bieżąco. Zachęcamy do wykorzystania naszych wolnych mocy przerobowych :)

W przyszłym tygodniu wprowadzimy dodatkowe zmiany które pozwolą zniwelować odsetek niezrealizowanych zleceń praktycznie do 0. Warunkiem jest jednak trzymanie się przy dodawaniu zlecenia wytycznych tak, aby nie dodawać zlecenia na teksty wyższej jakości wybierając np tekst zapleczowy.

Zapraszamy na TextBookers.com :)

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Textbookers.com

TB nie zachęca do zlecania tekstów wyższej kategorii

Chyba jednak jest właśnie na odwrót

Warunkiem jest jednak trzymanie się przy dodawaniu zlecenia wytycznych tak, aby nie dodawać zlecenia na teksty wyższej jakości wybierając np tekst zapleczowy.

Jest wyraźnie napisane żeby nie zlecać tekstów wyższej jakości w kategorii "teksty zapleczowe".

Edytowane przez seoskryba_pl

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Gocha, nie przesadzasz? Mam kilkanaście zleceń na specjalistyczne, sporo tematycznych, opisy produktu. Precla też mogę napisać dla odmiany. Jest dużo dobrze płatnych zleceń, nie wiem czemu masz pecha i nie umiesz żadnego złapać, bo ja na nie nie czatuję. 

Poza tym to dobrze, że zlecenia szybko schodzą, bo będzie ich więcej w przyszłości jak nie będą się przeterminowywać.

To email, który otrzymałam jako klient zlecający. Dla mnie oznacza to, że będziemy klepać precle, bo TB nie zachęca do zlecania tekstów wyższej kategorii. Przecież można zamówić precla za 1 zł i otrzymać tekst jakościowy za 1,7 zł. Może się mylę, ale zlecenia od stycznia wskazują kierunek zmian. 

Witamy serdecznie,

Po ubiegłorocznych zawirowaniach związanych z wolniejszym realizowaniem zleceń oraz innymi problemami z tym związanymi wracamy do formy! 

Na podstawie podjętych przez nas działań aktualnie jesteśmy w stanie realizować wszystkie zlecenia na bieżąco. Zachęcamy do wykorzystania naszych wolnych mocy przerobowych :)

W przyszłym tygodniu wprowadzimy dodatkowe zmiany które pozwolą zniwelować odsetek niezrealizowanych zleceń praktycznie do 0. Warunkiem jest jednak trzymanie się przy dodawaniu zlecenia wytycznych tak, aby nie dodawać zlecenia na teksty wyższej jakości wybierając np tekst zapleczowy.

Zapraszamy na TextBookers.com  :)

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół Textbookers.com

Jest dokładnie na odwrót jak napisał seoskryba. Prosiłbym uważniej czytać maile od nas.

TB nie zachęca do zlecania tekstów wyższej kategorii

Chyba jednak jest właśnie na odwrót

Warunkiem jest jednak trzymanie się przy dodawaniu zlecenia wytycznych tak, aby nie dodawać zlecenia na teksty wyższej jakości wybierając np tekst zapleczowy.

Jest wyraźnie napisane żeby nie zlecać tekstów wyższej jakości w kategorii "teksty zapleczowe".

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online