Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Hm... a czy osoby, które wcześniej miały odblokowane teksty wyższej jakości jeszcze raz muszą prosić o umożliwienie im ich pisania? Ostatni raz pisałam chyba jakoś w listopadzie, więc od czasu zmian nie tworzyłam tekstów, ale wyższą jakość miałam odblokowaną. Teraz widzę, że w kategoriach wyświetla mi tylko precle i opisy do katalogów. 

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Ja też mam odblokowane specjalistyczne, a tematycznych nie...pewnie trzeba napisać do p. Maćka

Nie piszę precli ani katalogów, więc na początku roku było mało zleceń, ale z dnia na dzień sytuacja zdaje się poprawiać.

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Co najlepsze, pojawił się drugi taki tekst, bo ktoś odrzucił zlecenie indywidualne i ktoś ten tekst zobowiązał się napisać, bo już go nie mam na liście - powodzenia ; )

Moje zlecenie schodzi o 14;45 (tematyczny - 24h po zleceniu), więc sami zobaczcie czy byście się tego podjęli.

Drodzy moderatorzy proszę o dokładniejsze sprawdzanie takich zleceń : )

Edytowane przez kristoveruser

Mała uwaga do zleceniodawców. Nie rozumiem sensu zlecania napisania recenzji produktu (kursu online), do którego dostęp jest możliwy po opłatach. Sugerowałbym przesłanie haseł, bo mija się to z celem. Zleceniobiorca chce zarobić, a nie stracić.

Jestem w tej samej sytuacji, zgadzam się w 100%.

Ja to zlecenie z tym kursem odrzuciłam wcześniej, bo nie piszę recenzji za taką cenę :) Nie czekałam, aż samo zniknie z propozycji.

Szczerze nawet nie sprawdziłam, że video płatne. A poza tym to już był temat, że moderatorzy nie sprawdzają zleceń od klientów, to tylko nasza decyzja, że rezygnujemy - ujmę to krótko - z jednego wielkiego g***a :P

Szczerze nawet nie sprawdziłam, że video płatne. A poza tym to już był temat, że moderatorzy nie sprawdzają zleceń od klientów, to tylko nasza decyzja, że rezygnujemy - ujmę to krótko - z jednego wielkiego g***a :P

A po co mają odrzucać? Hajs musi się zgadzać. Ktoś może wykona to zlecenie, a oni wezmą swoją działkę.

Tylko textbookers może nauczyć Zleceniodawców dodawania w końcu zleceń według wytycznych serwisu poprzez odrzucanie nieprawidłowo skonstruowanych zleceń. Inaczej nadal będą zlecenia na teksty zapleczowe w cenie preclowych.

Ja to zlecenie dostałam jako indywidualne i wzięłam (wcześniej sprawdziłam, że na stronie są informacje). Po przeczytaniu Waszych postów wpadlam w panikę, bo od jutra jestem wyłączona z powodu remontu i pisać będę na pół gwizdka. Tekst ma kategorię tematycznego, recenzja to tylko słowo kluczowe, a więc można napisać, że recenzja kursu bla bla. Napisałam tekst bez oglądania płatnego video, bo są prezentacje demo. tekst pisało mi się dobrze, bo zlecający konkretnie określił wymagania i nagłówki. Pisałam już dla niego wiele razy i jest ok.

Witam

Mam wrażenie, że któryś moderator dość mocno popłynął ponieważ właśnie dostałem odrzucony tekst uznany za:

niestety tym razem 80 % plagiatu - proszę na to uważać bo generalnie za brak unikalności jest 5 pkt karnych - tym razem, z uwagi na dotychczasową współpracę odsyłam jako "inny"

A dodatkowo ze względu na dotychczasową współpracę dostałem 5.1 ptk karnego :) a tekst oczywiście był pisany z palca i z całą pewnością nie był duplikatem. Po sprawdzeniu 3-4 losowych zdań w google oczywiście nic nie wystąpiło. Czy Texbookers bądź przedstawicielka moderatorów może się do tego ustosunkować? Do tej pory mam napisane tylko w tym systemie kilka tysięcy tekstów i to pierwszy tekst, z którym mam tak poważny problem. Nigdy nie wpisuje fraz w google ani nie plagiatuje. Mam nadzieje, że ktoś mi wyjaśni gdzie w tym przypadku leżał problem. Jeśli ktoś będzie chciał zapoznać się z tekstem to oczywiście go wkleje.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google