Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mogę wykonywać w TB precele i opisy a chcę dodać możliwość wykonywania tekstów zapleczowych i wymagany jest tekst demo 800zzs

"Dodaj typ tekstu"

kilka dni temu wysłałem zgłoszenie na tekst zapleczowy i na chwilę obecną jego status brzmi

"Oczekuje na rozpatrzenie"

-stąd moje zapytanie jak długo mogę czekać na owe rozpatrzenie zgłoszenia możliwości wykonywania tekstów na zaplecze ;)

W regulaminie jest bodajże 5 dni roboczych, mi zaakceptowali po ok. 2-3 dniach.

Mam dwie uwagi. skoro nas obciążają za przekroczenie terminu, to TB powinien płacić odsetki za nieterminowe wypłaty. Druga sprawa to przesyłanie zleceń indywidualnych. Trafiły do mnie z 5-cio godzinnym opóźnieniem. Teraz zapleczówki powinny być na 11. 04, a ciągle są na 10.04 do godz. 15. 

Monis 190 nie chodzi o kwotę, tylko o zasadę. Zdarzyło mi się, że nie wyrobiłam się z jednym tekstem zapleczowym, bo wolałam zrobić 2 tematyczne. Strącili mi z 50% z calego zlecenia. I tak wyszłam na plus, bo dostałam gratis za ranking. :paker:  Po raz pierwszy, więc jestem dumna.

Widzieliście maila ze zmianami dotyczącymi kar za niezrealizowanie zleceń indywidualnych? Wydaje mi się, że może to spowodować wolniejsze znikanie zleceń przy jednoczesnym zwiększeniu ich wykonywalności. Chyba nie najgorsza zmiana.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

No ja też nie miałem opcji, żeby się nie wyrobić. Jeśli wiem, że mam mało czasu to skupiam się na precelkach i katalogach, których jak wiadomo nie trzeba zaklepywać :)

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google