Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie zmiany mi nie przeszkadzają, ale zdarzyła mi się awaria internetu. Dostawca bardzo solidny, ale czasami się zdarza. Wyrobiłam się dzięki temu, że otwarłam zlecenie i miałam możliwość podyktowania tekstu koleżance. Wyjątkowo skumulowały mi się zlecenia indywidualne. 

Awarie Internetu mam regularnie, ale zawsze jest coś takiego jak pakiet Internetu z telefonu (można udostępnić na komputer). U mnie to niestety jedyna możliwa opcja zastępcza, bo inny dostawca idzie dokładnie po tych samych kablach co aktualny... Różne są sytuacje i w każdej branży trzeba się z tym liczyć, że czasem można wyjść na minus.

Zmiany może i są dobre dla klientów, a co dla nas? mnie denerwuje 14 dniowy termin czekania na wypłatę. Tym bardziej, że klienci płacą z góry. Może w tej sprawie też powinni coś zmienić.

I jeszcze jedno, np. dzisiaj nie mogę wejść na stronę firmy. I tako nie pierwszy raz. Za to niestety nie powinnam płacić. Aby wymagać, samemu należy prawidłowo działać. 

Aha - mi się nie zdarzyło, nie zrealizować zlecenia na czas.

@stania.info weź zrób tak jak ja. Kiedyś też zlecałem przez pośredników, a potem bezpośrednio. Masz tu w temacie wypowiedzi osób które piszą, zagadaj z nimi. Gwarantuję że co najmniej 2 osoby piszą szybko, tanio, rzetelnie, dobrze i co najważniejsze kontakt jest ok.Szczególnie polecam CheNelly, żadnych problemów, a teksty na prawdę ok.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Adela masz rację, 14 dni to długo, a czasami występują jeszcze opóźnienia. Z tego powodu zlecam wypłaty co tydzień. Niby tracę 3 zł, ale regularnie zasilam budżet domowy. Ewidentnie działania TB są nastawione na klienta, nie na copy. Zleceń rzeczywiście jest dużo. Może ktoś wie, czy jeżeli klient prosi o prywatnego e-maila, to możemy wysłać? (lojalność itp)?

@stania.info weź zrób tak jak ja. Kiedyś też zlecałem przez pośredników, a potem bezpośrednio. Masz tu w temacie wypowiedzi osób które piszą, zagadaj z nimi. Gwarantuję że co najmniej 2 osoby piszą szybko, tanio, rzetelnie, dobrze i co najważniejsze kontakt jest ok.Szczególnie polecam CheNelly, żadnych problemów, a teksty na prawdę ok.

Dzięki ! chyba tak zrobię tylko pewnie pkt przepadną na tb. 

stania.info, to widocznie coś jest "nie tak" z samym ogłoszeniem - nie ta kategoria tekstu, nieprecyzyjny opis, etc.

Wszystko jest uzupełnione opisane jak książka piszę - tematyka dość specjalistyczna może dlatego.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Witam, niedawno zarejestrowałem się na textbookers i byłbym rad, gdybym otrzymał o Was, doświadczonych copywriterów kilka odpowiedzi na moje pytania, dodam, że jestem kompletnie zielony w dziedzinie copywritingu.

1.Na razie chciałbym na próbę napisać kilka tekstów i zobaczyć jak mi będzie szło, stąd pytanie o rozliczenie podatku - czy w przyszłym roku będę musiał się rozliczyć, jeżeli napiszę tylko kilka tekstów, bez wypłacania jakichkolwiek pieniędzy.Jeśli po prostu zrezygnuję.

2.Jak wygląda sprawa rozliczania się, czy mieliście z tym kłopoty, czy przysyłają mi jakiś PiT i czy można spodziewać się jakiegoś zwrotu/dopłaty.

3.Czy potrzebne jest jakiekolwiek ubezpieczenie zdrowotne, bo obecnie nie mam żadnego.

4.Ile w stanie jest wyciągnąć miesięcznie początkujący, piszący precle, teksty zapleczowe i opisy do katalogów, piszący powiedzmy z 6 godzin dziennie?

5.Na stronie Textbookers w rubryce przelewy razem z numerem konta iban należy wpisać hasło - o jakie hasło chodzi?

Pewnie dla niektórych moje pytania wydadzą się śmieszne, ale liczę na cierpliwość dla takiego żółtodzioba jak ja :-) Pozdrawiam