Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli miało to miejsce w długi weekend, to mogło sie zdarzyć, bo system wtedy trochę szwankował. Jeżeli zlecenie miałaś otwarte to myślę, że problemu z anulowaniem pkt nie będzie. Sprawdź czy tekst został zaakceptowany przez moderatora i kupiony przez klienta.

Dziękuje za odp. Niestety pojawił się jeszcze jeden problem. Okazuje sie, że tekst tematyczny 1 z 10 ze zlecenia został odrzucony i nałożone na niego prawie -2 punkty. Żadnego tekstu do poprawy nie dostałam. Co więcej wchodzę w historie, a tam widzę przy numerze zlecenia w tym tekście same pustki. Ponadto, mimo, że wysyłałam cały teksty. W mailu była informacja, że jeden tekst w ogóle nie został napisany. To jak niby system zatwierdziłby pusty formularz bez tematu i słów kluczowych? Ponadto nie doszłoby do zakończenia całego zlecenia, jeśli nadal jakiś tekst był do dokończenia. Za resztę dostałam wynagrodzenie tylko 50%. Nie wiem co się dzieje z tym systemem, ale coś jest bardzo nie halo. Czy ktoś ma się w tym orientuje?

Ja np ostatnio w historii znalazłem, że otrzymałem 2x 0.22 ptk za tekst gdzie mam stawki za katalogi >5 czyli nie ma takiej fizycznej możliwości aby otrzymać tyle za tekst. Też czekam na info.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

Ja znowu mam problem ten co ostatnio - gdy chcę zapisać się na jakikolwiek tekst zapleczowy pojawia się komunikat, że nie mogę. Mam do tego uprawnienia i nikt ich nie zajął, bo wiszą dalej w systemie. Jest to denerwujące, tym bardziej, zę trwa bodajże od piątku...

Jeżeli nie można wejść w szczegóły zlecenia to najczęściej wynika z ich indywidualnego przydziału. W wyższych kategoriach klienci mają możliwość wyboru ulubionego copy, a ten ma 24 h na potwierdzenie przyjęcia zlecenia. Takie zlecenia indywidualne widzisz u siebie z żółtą gwiazdką (jeżeli są przeznaczone dla Ciebie). Rzeczywiście ostatnio jest dużo zleceń indywidualnych, ale to dobrze, bo one dają szansę ciągłości zleceń i sensownych zarobków.

tak , to jakiś nowy formularz. Do Kluski89 gwiazdkę zobaczysz tylko wtedy, gdy teksty przeznaczone są dla Ciebie, jeżeli masz informację o braku dostępu do teksu to znaczy, że jest to zlecenie indywidualne dla kogoś innego. Będzie ono w tekstach ogólnie dostępnych do momentu akceptacji przez konkretnego copy. Musisz dużo i dobrze pisać i zdobyć zleceniodawców, którzy będą dawać Ci zlecenia indywidualne

• 2 tygodnie później...

Ola masz rację, ja piszę, że brak mocy przerobowych, bo rzeczywiście wtedy odmawiam. Klient indywidualny pozwala zarobić i nie trzeba polować. Każdy z nas wie ile ma zleceń, więc jak dostanie extra i wie, że nie wyrobi to powinien kliknąć rezygnację. Inni mają wtedy czas, żeby upolować i zrealizować.