Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

@Gocha, zlituj się, przecież są wakacje. Jeśli ktoś ma urlop i wyjechał na dwa tygodnie, to wątpię, żeby siedział i odpisywał na maile. Biorąc pod uwagę fakt jak wiele spraw jest rozpatrywanych na korzyść autorów (choćby unieważnienia ocen, co widać po forum), to trzeba poczekać. Jakoś nie czuję się źle przez nikogo traktowana, a czasem mogę być bardziej cierpliwa niż zawsze.

Monis 190 chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja nie mam problemów z funkcjonowaniem platformy. Oceny, wypłaty są ok. Nie piszę maili, bo nie mam potrzeby. Odpisywałam tym, którzy mają problemy i na ich posty powinien być odzew ze strony P. Macieja. Na forum gości tylko z okazji zmiany regulaminu. Dawniej wyglądało to trochę inaczej, informacje były w miarę na bieżąco. Skoro portal chce się rozwijać (i rozwija się) to powinien świadczyć pomoc dla tych, którzy dopiero zaczynają. 

• 2 tygodnie później...

Witam, mam pytanie do was drodzy użytkownicy. Czy pojawił się zakiś błąd w systemie? Ponieważ za zlecenia o wartości 9,50 dostaje tylko 4,75 punktów. Co to ma znaczyć? Dlaczego tak się dzieje? Za teksty dostałam ocenę celująca, więc nie rozumiem skąd tylko połowa wynagrodzenia?  Dodatkowo nawet po sprzedaży tekstu nie dochodzi do zwiększenia się ogólnej  sumy punktów na koncie.

Dzięki za odp. Dopiero po wysłaniu zgłoszenia zrobiono z tym porządek. Mam tez inne pytanie odnośnie czasu ładowania. Czy tez zdarza wam się, że strona się jakby zawiesza i ładuje się przez parę minut? Najgorzej jest, jak ma to akurat miejsce po naciśnięciu przycisku wyślij. Czy to tylko mój problem?

Ogólnie nie mam z tym kłopotów, ale zauważyłam, że zawsze o  godzinie 10:00 przez kilka minut tak się dzieje. Też miałam taki przypadek wysyłając akurat zlecenie, ale po kilku minutach się wysłało. Może to zależy od dostawcy internetu jeżeli masz tak częściej? Nie wiem. Ja nie mam z tym problemu, tylko o tej 10 rano <chyba już wcześniej gdzieś o tym pisałam>. Ma ktoś podobnie? 

No według regulaminu jest to 14 dni. § 5.3 punkt 5 z regulaminu.

Autor może zażądać wypłaty klikając przycisk "Wypłać" po osiągnięciu minimum do wypłaty. Administrator w ciągu 14 dni wypłaca Autorowi wynagrodzenie za udzieloną licencją po odjęciu prowizji Serwisu oraz pomniejszeniu jej o zaliczkę na podatek dochodowy, obliczoną zgodnie z obowiązującymi przepisami.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

Po zmianie właściciela portalu wypłaty są trochę szybsze i to się chwali. Rzeczywiście czasami strona się muli po naciśnięciu wyślij, ale trzeba czekać cierpliwie, aż załaduje. Ponowne kliknięcie może spowodować powtórne wysłanie tego samego pliku i pkt karne za plagiat. W czasie ŚDM zapowiadają trudności z internetem, zobaczymy. Jestem z Krakowa i trochę mnie to martwi, bo mam zlecenia indywidualne.