Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Miesiąc nie ma nic wspólnego ze zleceniami indywidualnymi. Otrzymujesz je wtedy, gdy klient docenił Twoje wcześniejsze teksty. Pozycjonerzy potrzebują tekstów cyklicznie, więc jeżeli zdobędziesz klienta, to zlecenia masz zapewnione co miesiąc. Jakość tekstów musi być na 6.

Czy miał ktoś może kiedyś problem, że słowa kluczowe nie naliczają się na liczniku? Rozumiem, że bez tego tekst nie przejdzie. Mam do napisania tekst specjalistyczny, termin mija jutro, a tu słowa kluczowe się nie nabijają, bez względu na to czy są przepisywane czy też kopiowane. Eh.

Czasami w słowach kluczowych zdarzają się literówki i stąd może pojawiać się problem. Mogą być one zamierzone (pozycjonowanie na frazy typu: tradzik niemowlecy) lub wynikające z błędów literowych zlecających. W pierwszym przypadku musisz przepisać dokładnie, w drugim pod tekstem napisz dodatkową frazę i system przepuści. Nie bardzo wiem o co chodzi z tym nabijaniem, czy o ilość znaków, czy o akceptację słowa.

Szok, zero zleceń we wszystkich kategoriach i typach tekstów. Nie pamiętam takiej sytuacji. 

Hahahahahahaha dobre sobie, moderator odrzucił tekst i wpisał :

Powody odrzucenia:

zlecenie niezgodne z opisem

Komentarz moderatora:
Pod drugim akapitem jest blok 2748 znaków (sprawdziłam!), proszę go podzielić na kilka akapitów. Poza tym po raz kolejny zwracam Pani uwagę, że portal to nie miejsce na prywatę i dodawanie swojego maila.

Dodam, że nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi na dodawanie maila. Niby jak klient miałby się skontaktować w razie w? Może chciałby zadać pytanie, czy chciałabym napisać jakieś konkretne teksty przez portal i wszystkie strony by zyskały... Zobaczcie, byle by tylko nie doszło do kontaktu prywatnego na linii copy-klient.

Ale już było raz pisane, że zlecenie niezgodne z opisem to też brak akapitów itp. Jeżeli tekst wyższej jakości, to powinien być czytelny, a akapity czytelność zwiększają.

Yyyyyyy? Jeżeli klient chce się skontaktować, to mógł Ci np. zrobić zwrot z takim pytaniem, albo dać w opisie innego zlecenia.

Żaden portal pośredniczący nie pozwala na coś takiego, raz na GoodContent podałam nr telefonu, bo klient poprosił w prywatnej wiadomości, za 5 minut miałam maila od nich, że to niezgodne i mam usunąć ;)

Zresztą to Ty dodałaś maila, klient z tego co piszesz o niego nie poprosił. Nikt Ci nigdy nie zwrócił, ale to nie znaczy, że mail dochodził do klienta :D Może po prostu już zaczęłaś być z tym męcząca i postanowili zwrócić Ci uwagę.

• Like 2

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...