Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy pojawi się opcja wybierania zleceń, a nie przeglądania ich jedno po drugim? Kilkakrotnie już było pisane, że pojawią się w przeciągu kilku tygodni - jednak ciągle brak jest zmian.

W tym momencie jest ok. 300 zleceń (mam zaznaczone tylko część opcji) - trochę sporo do klikania, aby znaleźć temat, który naprawdę odpowiada, bo kategorie są jak wiadomo bardzo szerokie.

§ 8.2

Wypowiedzenie umowy następuje poprzez wypełnienie przez Użytkownika formularza udostępnionego w Serwisie i przesłanie go do Administratora, a następnie poprzez potwierdzenie rezygnacji przesłanej za pośrednictwem Serwisu do Użytkownika na adres email podany podczas rejestracji Indywidualnego Konta Użytkownika.

Jakkolwiek nigdzie w ustawieniach nie widzę żadnej opcji rezygnacji z konta (formularza). Czyżby to był martwy punkt regulaminu?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ja bym chętnie pisała, ale nie chce mi się przeklikiwać przez te dziwaczne zlecenia. Fakt, że mam zaznaczone Budownictwo/architektura nie znaczy, że chcę pisać o halach stalowych albo jeśli lubię sport to interesuje mnie tworzenie tekstu o jakimś dircie(?). Nie pamiętam już dokładnie. Te kategorie są bardzo pojemne i nie chce mi się szukać czegoś co mi przypasuje, a np. do działu biznes/ekonomia trafiają naprawdę różne cuda.

Edytowane przez filoksera

Tekst o ramach do dirtu wisiał kilka dni... Ja bym pisała nawet te dziwne, ale ktoś mi dzisiaj nawsadzał dwój za dobre precle, więc naprawdę nie wiem jak mam ugryźć temat zbiorników dwupłaszczowych, żeby klienta zadowolić... Normalnie strach to pisać.

Chyba w tym wątku pojawiła się sugestia, żeby w takim wypadku zgłaszać unieważnienie komentarza. Spróbuj - skoro uważasz, że precle były ok to może Ci unieważnią te oceny.

Swoją drogą: tekst reklamowy podaje, że w ciągu 48 godzin klient otrzymuje zamówiony tekst. Co jeśli jest on na tyle specyficzny, że nikt się nie podejmuje i w rezultacie trafia on do zamawiającego po więcej niż dwóch dobach?

Edytowane przez filoksera

Zgłosiłam oceny do unieważnienia, zobaczymy....

Jeśli codziennie będzie kilkaset tekstów do napisania i zleceniodawca ma otrzymać zamówienie po 48 godzinach, to warto popracować nad narzędziami, które umożliwią autorom sprawne przyjmowanie i realizowanie zleceń.

Podobno jest 300 zleceń, a w kółko wyskakują tylko dwa: dirt i wzmocnienia stalowe ;)

Ja bym chętnie pisała, ale po zmianach z podatkiem, nie jestem przekonana. Jestem osobą fizyczną i ne bardzo odpowiada mi tłumaczenie się US co to za przychody itd.

Jak Wy radzicie sobie z takimi rozliczeniami (chodzi mi o osoby fizyczne nie prowadzące działalności gospodarczej).

Zmieńcie ten sposób prezentowania zleceń. Jedyna forma omijania tych mało sensownych, to wykluczanie w ustawieniach określonych kategorii tekstów, a przecież chyba nie o to chodzi, by tak kombinować....

Co do unieważniania ocen - jest OK. Wszystkie oceny, z którymi się nie zgadzałem zostały mi unieważnione.

Kiedy pojawi się opcja wybierania zleceń, a nie przeglądania ich jedno po drugim? Kilkakrotnie już było pisane, że pojawią się w przeciągu kilku tygodni - jednak ciągle brak jest zmian.

W tym momencie jest ok. 300 zleceń (mam zaznaczone tylko część opcji) - trochę sporo do klikania, aby znaleźć temat, który naprawdę odpowiada, bo kategorie są jak wiadomo bardzo szerokie.

Cały czas nad tym pracujemy. W związku z koniecznymi zmianami w księgowości zaliczyliśmy lekkie opóźnienie ale w styczniu wszystko powinno być już gotowe.

Po raz kolejny powtórzę pytanie. Jak się z tego wypisać?

Prosiłbym o przesłanie maila na adres biuro@textbookers.com z prośbą o usunięcie konta.

Chyba w tym wątku pojawiła się sugestia, żeby w takim wypadku zgłaszać unieważnienie komentarza. Spróbuj - skoro uważasz, że precle były ok to może Ci unieważnią te oceny.

Swoją drogą: tekst reklamowy podaje, że w ciągu 48 godzin klient otrzymuje zamówiony tekst. Co jeśli jest on na tyle specyficzny, że nikt się nie podejmuje i w rezultacie trafia on do zamawiającego po więcej niż dwóch dobach?

Jeżeli przekroczony zostanie termin 48h klient może zrezygnować z dalszej realizacji zamówienia i wnioskować o zamianę zakupionych punktów z powrotem na pieniądze.

Zgłosiłam oceny do unieważnienia, zobaczymy....

Jeśli codziennie będzie kilkaset tekstów do napisania i zleceniodawca ma otrzymać zamówienie po 48 godzinach, to warto popracować nad narzędziami, które umożliwią autorom sprawne przyjmowanie i realizowanie zleceń.

Pracujemy nad tym ;)

Podobno jest 300 zleceń, a w kółko wyskakują tylko dwa: dirt i wzmocnienia stalowe ;)

Ja bym chętnie pisała, ale po zmianach z podatkiem, nie jestem przekonana. Jestem osobą fizyczną i ne bardzo odpowiada mi tłumaczenie się US co to za przychody itd.

Jak Wy radzicie sobie z takimi rozliczeniami (chodzi mi o osoby fizyczne nie prowadzące działalności gospodarczej).

Nie ma tutaj za bardzo co tłumaczyć US ;) Posiada Pani umowę z nami, rachunki za wypłatę środków z TextBookers więc jedyne co pozostaje to uzupełnić odpowiednią rubrykę w zeznaniu rocznym i zapłacić należny podatek :)

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Ponawiam pytanie o prawa autorskie i 50/20% kosztów uzyskania przychodu. Skoro to nie jest umowa o dzieło, tylko jakiś księgowy bękart, to jak się rozlicza taką kwestię?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)