Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie zapłacili wam na czas to trzeba napisać skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, a najlepiej pozew do sądu pracy, to odzyskasz pieniądze.

189 stron ma temat i na każdej stronie pytania

- siema ile czekacie na przelew

- jak długo czekacie na przelew

- 10 minut mi strona nie działa co to będzie

- dziś mija mi dzień wypłaty, czy dostane przelew ?

Jakby kogoś interesowało mi mija termin za 2 dni :)

9 godzin temu, SeoMagic napisał:

Jak nie zapłacili wam na czas to trzeba napisać skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, a najlepiej pozew do sądu pracy, to odzyskasz pieniądze.

189 stron ma temat i na każdej stronie pytania

- siema ile czekacie na przelew

- jak długo czekacie na przelew

- 10 minut mi strona nie działa co to będzie

- dziś mija mi dzień wypłaty, czy dostane przelew ?

Jakby kogoś interesowało mi mija termin za 2 dni :)

Wiesz, nie każdy tak lekko jak Ty podchodzi do wypłaty zarobionych przez siebie pieniędzy. Syty głodnego nie zrozumie.

Osobiście uważam, że to dobrze, ze zaznacza się każde spóźnienie publicznie - może dzięki temu 10 kolejnych copy, którzy poważnie myślą o wykonywanych zleceniach 100 x zastanowi się, czy warto pisać dla TB i polegać na tej firmie jako źródle zarobkowania

Edytowane przez maugosias

1 godzinę temu, farfalla napisał:

To ja teraz jestem pozytywnie zaskoczona przez TB. Wczoraj zleciałam wypłatę punków tj. 22.09, a dziś dostałam maila, że wypłata punktów została zrealizowana. Więc powinnam mieć jutro pieniądze na koncie, a zawsze też czekałam minimum 14 dni. 

Wypłata środków z TextBookers.com została zlecona.

to oznacza mistrzu, że zleciłaś wypłatę, a nie że wysłali ci przelew.

• Haha 1

9 godzin temu, SeoMagic napisał:

a jakim cudem otrzymałaś e-mail że "Wypłata punktów została zrealizowana" jak nie wysyła serwis takich maili ?

Zawsze dzień przed wypłatą dostaje takiego maila:

Wypłata środków z TextBookers.com została wykonana. Pieniądze powinny dotrzeć kolejnego dnia roboczego. W załączniku przesyłamy rachunek."

I tak jak pisałam wcześniej dziś mam już kasę na koncie. 

Czy tylko ja mam jakieś cyrki z licznikiem zleceń od wczoraj? Wczoraj wieczorem, jak kończyłam pisać, było ich jakieś 8000 (osiem tysięcy); dziś rano nieco ponad 700, teraz (koło 11.00), znów ponad 7900. Po raz pierwszy mam takie coś...

13 godzin temu, maugosias napisał:

Czy tylko ja mam jakieś cyrki z licznikiem zleceń od wczoraj? Wczoraj wieczorem, jak kończyłam pisać, było ich jakieś 8000 (osiem tysięcy); dziś rano nieco ponad 700, teraz (koło 11.00), znów ponad 7900. Po raz pierwszy mam takie coś...

Od długiego czasu nie patrzę na licznik zleceń, nie odzwierciedla ilości zleceń odkąd pamiętam, teraz mi wskazuje prawie 8000, a jak przeglądam, to nie wiem czy 2000 zleceń jest 

19 godzin temu, amebix napisał:

Od długiego czasu nie patrzę na licznik zleceń, nie odzwierciedla ilości zleceń odkąd pamiętam, teraz mi wskazuje prawie 8000, a jak przeglądam, to nie wiem czy 2000 zleceń jest 

Też mi się tak wydaje, jak szukam po tematach

1 godzinę temu, amebix napisał:

a jak wygląda u Was praca moderatorów? Też duże opóźnienia w sprawdzaniu tekstów? 

Odkąd tu piszę, czyli od stycznia br nigdy nie czekałam dłużej, niż 2-3 dni maksimum - a to maksimum najczęściej zdarza się przy okazji weekendów i dwudniowych świąt. Chyba dłuższe oczekiwanie na moderację (może 3,5-4 dni) zdarzyły się sporadycznie kilka razy, co jest nikłym procentem tego, co już tu napisałam. Zdarza się też, że niektóre teksty mam sprawdzone w ciągu godziny od napisania.

Edytowane przez maugosias

39 minut temu, maugosias napisał:

Odkąd tu piszę, czyli od stycznia br nigdy nie czekałam dłużej, niż 2-3 dni maksimum - a to maksimum najczęściej zdarza się przy okazji weekendów i dwudniowych świąt. Chyba dłuższe oczekiwanie na moderację (może 3,5-4 dni) zdarzyły się sporadycznie kilka razy, co jest nikłym procentem tego, co już tu napisałam. Zdarza się też, że niektóre teksty mam sprawdzone w ciągu godziny od napisania.

no właśnie, 2-3 dni to bardzo dużo czasu na moderację, kiedyś standardem były 24 godziny