Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czy punkty do TB można kupić gdzieś nieoficjalnie? Albo konto z punktami? 200 punktów mnie konkretnie interesuje :)

DesignBox - projektowanie stron Konin w najlepszym wydaniu. Ponadto tworzenie sklepów internetowych, migracje, optymalizacja, usługi graficzne. Działalność prowadzona nieprzerwanie od ponad 9 lat. Solidnie i w normalnej cenie.

Stabilny hosting w normalnej cenie i tanie odnowienie domen *.pl - SeoHost

6 godzin temu, atp napisał:

Czy punkty do TB można kupić gdzieś nieoficjalnie? Albo konto z punktami? 200 punktów mnie konkretnie interesuje :)

Mam 235,89 pkt niepotrzebnych do wykorzystania. Niestety, w TextBookers nie ma opcji przelewania punktów, o co proszę od dawna :) Dosłownie 2 post w tym wątku :)

A dostępu do konta niestety nie mogę dać.

No chyba, że ktoś z TB podejmie temat, jak skasować mi punkty, a dać Tobie.

Edytowane przez kris_set
  • Like 1

Ciekawe, czy ktoś w końcu uświadomi zleceniodawcę, który zleca precle na min. 3000 znaków, w których słowa kluczowe mają najczęściej formę pytania...? Czy ktoś w ogóle realizuje co któreś z tych zleceń?

Takie "słowo kluczowe" to materiał przynajmniej na zapleczówkę.

16 godzin temu, maugosias napisał:

Ciekawe, czy ktoś w końcu uświadomi zleceniodawcę, który zleca precle na min. 3000 znaków, w których słowa kluczowe mają najczęściej formę pytania...? Czy ktoś w ogóle realizuje co któreś z tych zleceń?

Takie "słowo kluczowe" to materiał przynajmniej na zapleczówkę.

Raczej nikt nie uświadomi, bo administracja serwisu stwierdziła ostatnio, że precel może mieć nawet 10k póki jest preclem. Szkody tylko, że przy takiej ilości po prostu nie da się lać wody i trzeba pisać konkrety, wchodząc głębiej w temat. Wszystkie precle powyżej 2-3k to tak naprawdę wychodzą zapleczówki, które zawierają już jakieś konkretne informacje i szczegóły na temat. Administracja udaje, że tego nie widzi.

16 minut temu, marek_____ napisał:

Raczej nikt nie uświadomi, bo administracja serwisu stwierdziła ostatnio, że precel może mieć nawet 10k póki jest preclem. Szkody tylko, że przy takiej ilości po prostu nie da się lać wody i trzeba pisać konkrety, wchodząc głębiej w temat. Wszystkie precle powyżej 2-3k to tak naprawdę wychodzą zapleczówki, które zawierają już jakieś konkretne informacje i szczegóły na temat. Administracja udaje, że tego nie widzi.

Pisałam już o tym - precel to tekst (jeśli chodzi o ilość znaków) na max 2000 zzs. Jak jest dłuższy, a jak jeszcze ma jako słowa kluczowe do użycia całe pytania typu "jak coś zrobić", "dlaczego coś się dzieje", "kiedy coś się ma wydarzać". Ciekawa jestem ile razy taki zleceniodawca jeszcze będzie umieszczał takie zlecenia, jeśli nie będą realizowane właśnie z powodu niezgodności z rodzajem tekstu

Edytowane przez maugosias

Przykład obecnego zlecenia (jednego z wielu podobnych):

Tematyka: Dom, Mieszkanie, Wnętrze, Rodzina
Słowa kluczowe: Temat: "Narożnik czy komplet wypoczynkowy - co wybrać?"
Jakość: Tekst preclowy
Tekstów: 1
Znaków: 4100

Nie, wcale nie jest to zaplecze/tematyczny w cenie precla, wcale... Niech administracja śpi dalej...

Po prostu chcielibyśmy, by za zapleczówki było płacone jak za zapleczówki, a nie jak za precle.

Poza tym, czy coś się zmieniło w kwestii wysokości odciąganego podatku? Pamiętam, że jak zaczynałem pisać, to z zarobionych 100 zł pokazywało mi wypłatę ok. 88 zł, potem 86 zł, a teraz już tylko 83 zł. No przesada.

Przed chwilą, marek_____ napisał:

Poza tym, czy coś się zmieniło w kwestii wysokości odciąganego podatku? Pamiętam, że jak zaczynałem pisać, to z zarobionych 100 zł pokazywało mi wypłatę ok. 88 zł, potem 86 zł, a teraz już tylko 83 zł. No przesada.

Oto to miej pretensje do rządzących, nie korzystasz już z 50% kosztów, tylko 20%. Stąd różnica w podatku.