Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, plamster napisał:

Pierwszy raz mam zamiar wypłacać środki. Może ktoś powiedzieć czy w kwestii wypłat coś się poprawiło?

Ostatnią wypłatę zrobiłam jakiś miesiąc temu i po raz pierwszy dostałam kasę bardzo szybko - coś w ciągu 3 dni od zlecenia

Okej. Dziękuję Wam za odpowiedź :)

A co do precli rzędu powyżej 2000 a tym bardziej +3000 znaków. Myśle że trzeba je omijać. Trzeba pamiętać że pisanie precli na tyle znaków to w zasadzie pisanie tekstu zapleczowego i  nieważne wtedy jest ,czy temat pasuje czy też nie. Przy takiej ilości znaków czy chcesz czy nie chcesz musisz sięgnąć do informacji bardziej szczegółowych( jak na precla to aż za bardzo szczegółowych i merytorycznych...). Także tak jak już wyżej napisano, ktoś próbuje z tekstu preclowego zrobić tekst zapleczowy. Oczywiście na minus wychodzi copywriter. Także taką uwagę kieruję do osób które kompletnie od zera  zaczynają pisanie tekstów na zamówienie- po prostu dacie się naciągnąć na wynagordzenie a trzeba pamiętać że powinno być stosowne do wysiłku.

Dzięki  za uwagę :D

2 godziny temu, plamster napisał:

Okej. Dziękuję Wam za odpowiedź :)

A co do precli rzędu powyżej 2000 a tym bardziej +3000 znaków. Myśle że trzeba je omijać. Trzeba pamiętać że pisanie precli na tyle znaków to w zasadzie pisanie tekstu zapleczowego i  nieważne wtedy jest ,czy temat pasuje czy też nie. Przy takiej ilości znaków czy chcesz czy nie chcesz musisz sięgnąć do informacji bardziej szczegółowych( jak na precla to aż za bardzo szczegółowych i merytorycznych...). Także tak jak już wyżej napisano, ktoś próbuje z tekstu preclowego zrobić tekst zapleczowy. Oczywiście na minus wychodzi copywriter. Także taką uwagę kieruję do osób które kompletnie od zera  zaczynają pisanie tekstów na zamówienie- po prostu dacie się naciągnąć na wynagordzenie a trzeba pamiętać że powinno być stosowne do wysiłku.

Dzięki  za uwagę :D

No chyba, że użyjemy narzuconego słowa lub ciągu słów i zaczniemy używać przypadkowych określeń na 3000 znaków lub więcej, np: "specjalista adwords jest dobry, zły, profesjonalny lub nie, niebieski, zielony..." itd :D

6 godzin temu, pawig napisał:

Coś w ostatnich dniach słabo ze zleceniami na zapleczówki...

A na tematyczne to już chyba dobrych kilka miesięcy jest posucha. Czasem zlecą coś na privie, ale tematyka zazwyczaj dość specjalistyczna i niewdzięczna

a mi właśnie zniknął z listy napisanych zleceń tekst tematyczny za około 30 złotych. Napisałam tekst, dostałam zwrot do poprawy (nie zgadzam się z powodami no ale cóż, napisałam go w zasadzie od nowa). Teraz patrzę i go nie ma, ani w napisanych, ani w odrzuconych, ani w zrealizowanych. Heh nie wiem czy jest sens pisać do obsługi...Szkoda, że zmarnowałam tyle czasu, aby dwa razy napisać tekst na 5000 zzs i dostać zero złotych za to.

41 minut temu, kluskaKRK napisał:

a mi właśnie zniknął z listy napisanych zleceń tekst tematyczny za około 30 złotych. Napisałam tekst, dostałam zwrot do poprawy (nie zgadzam się z powodami no ale cóż, napisałam go w zasadzie od nowa). Teraz patrzę i go nie ma, ani w napisanych, ani w odrzuconych, ani w zrealizowanych. Heh nie wiem czy jest sens pisać do obsługi...Szkoda, że zmarnowałam tyle czasu, aby dwa razy napisać tekst na 5000 zzs i dostać zero złotych za to.

Ja bym próbowała

1 godzinę temu, plamster napisał:

Brakuje tutaj jakiś mehanizmów które pozwoliłyby na to że nie dało by rady wciskać zleceń  które mijają się ze swoją kategorią jakościową. Np zlecanie precli, które nadają się na mocne zaplecze...

Była już o tym mowa nie raz, nie dwa...

20 godzin temu, kluskaKRK napisał:

Miałem tak samo, 46 złotych z groszami, tekst się rozpłynął, olałem to, szkoda czasu na pisanie maili, na które i tak odpowiedzi nie dostaniesz... jeśli znajdę gdzieś tekst w necie, złożę sprawę do sądu. 

Just now, amebix said:

Miałem tak samo, 46 złotych z groszami, tekst się rozpłynął, olałem to, szkoda czasu na pisanie maili, na które i tak odpowiedzi nie dostaniesz... jeśli znajdę gdzieś tekst w necie, złożę sprawę do sądu. 

No ja napisałam wczoraj wieczorem maila. Na adres podany niedawno z zapewnieniem, że dwie nowe osoby oddelegowano do obsługi platformy. Na razie cisza.