Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, pawig napisał:

Dzięki!

Czasem zleceniodawca zrobi w słowie kluczowym literówkę i jak napiszesz je poprawnie, system nie zaliczy - zdarzało się to w co którymś zleceniu

Dnia 27.01.2019 o 00:20, Gocha napisał:

Coś drgnęło w zleceniach, pojawiły się specjalistyczne, a dzisiaj tematyczne na 11 000 zzs i 30 000 zzs. To mi się podoba, oby tak dalej.

Ja to jeszcze nigdy nie miałam szczęścia zobaczyć chociaż jednego zlecenia na specjalistyczne :lol2:

Teksty i artykuły na zamówienie

Kinga Mamak Copywriting

3 godziny temu, kingam280 napisał:

Ja to jeszcze nigdy nie miałam szczęścia zobaczyć chociaż jednego zlecenia na specjalistyczne :lol2:

Cześć! Mam na imię Kinga i jestem początkującym copywriterem

Masz jakieś prace napisane, obronione dyplomy by pisać teksty SPECJALISTYCZNE nawet tutaj?

Bo jako Kasia już o seksownej bieliznie pisałem, problemach z erekcją Mateusza czy wymianie elementów niezbędnych do funkcjonowania wibratora, jednym słowem 

DZIĘKI GOOGLE JESTEM SPECJALISTĄ OD WSZYSTKIEGO 

I nie odbieraj mnie źle, mam dwa tytuły technika (dypomowanym, każda praca pisana bez użycia INTERNETU!!! A CZYTELNIE I DOŚWIADCZENIA, OBSERWACJE ORAZ BADANIA), inżyniera w kieszeni ale specjalistą to ja nigdy nie chcę być, ino kimś kto obraca słowo w odpowiedni sposób ;)

Teksty specjalistyczne tutaj, to w cenie naturalnych jajek z biedronki są ;) Zero właściwości ale wmawiacie że wiecie jak smakują i co w środku :)

(A jak patrze na te teksty niektóre specjalistyczne, to widać że amator się za nie zabierał :D 

On też młody był, i specjalista, baaa generałó odwoływał

Misiewicz22.jpg

Powiedziałbym coś dosadnie o tym panie SPECJALIŚCIE, ale i tak mam dwie sprawy już w toku (za olej konopialny vel konopny ;) konopialny słownictwo to slowo FACHOWCA) 

Ja w dalszym ciągu uważam, iż jestem level standard of corse dla rynku i klienta ;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@Herkules, nie rozumiem, jaki masz problem? Stwierdziłam fakt, że jeszcze nie widziałam takich zleceń, a Ty od razu na mnie naskakujesz. Nigdzie nie pisałam, że pozjadałam wszystkie rozumy świata i jestem specjalistą w każdej dziedzinie. Dla Twojej wiadomości, nie rzucam się na wszystkie zlecenia, jeśli na dany temat nic nie wiem. Albo to, że też potrafię napisać artykuł nieoparty na Google, ale na badaniach naukowych. I że kształcę się w jakimś konkretnym kierunku, bo wyobraź sobie, że nie jesteś tutaj jedyną osobą z jakąś wiedzą.

A to, że uważam siebie za początkującą chyba dobitnie pokazuje, że mam jeszcze sporo do nauczenia się i nie przypisuję sobie wiedzy i umiejętności, których jeszcze nie mam. Także z łaski swojej zachowaj sobie swoje cenne komentarze dla siebie i nie oceniaj, jeśli nie masz o kimś zielonego pojęcia.

• Like 2
  • Thanks 1

Kinga Mamak Copywriting

"A to, - albo to"- tak zaczynasz prawidłowe zdanie?,  no właśnie to i tamto w przypadku badań naukowych jest ważne, zresztą dla mnie temat zamknięty, skoro nie masz dostępu do takich tekstu, to widocznie nie spełniasz jasno określonych reguł 

Porównujesz pisanie specjalistycznych artykułów do postów na forum? Brawo! Już wyżej masz wytknięte swoje błędy, więc się powtarzać nie będę. Łatwo oceniać kogoś.

Dostęp mam, ale nie widziałam zleceń do tej pory - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Edytowane przez kingam280
  • Like 1

Kinga Mamak Copywriting

Wyluzujcie, mój post nie miał na celu rozpętania dyskusji na temat tego, kto jest lepszy. Po prostu stwierdziłam fakt, licząc raczej na to, że ktoś potwierdzi lepszą kondycję TB. Ponad 2 lata tu nie pisałam, wtedy praecle były na 1000 zzs, zapleczówek bardzo dużo, ale tematyczne i specjalistyczne bardzo rzadko. Teraz więcej piszę tematycznych i specjalistycznych niż zapleczówek, precli nie tykam. Podobnie mile mnie zaskoczył fakt, że pieniądze zostały wypłacone w ciągu 5 dni.

Kiedyś opłacało się tutaj pisać wszelakiej maści teksty, mało tego nawet moderator wiedzial że precel to precel a nawet dopytywał się czy ktoś rzeczywiście popełnił błąd przy lepszej jakości tekstów, potem były tylko odrzucenia bez powodu (w stylu tekst zapleczowy nie spełnia wymagań choć go z czasem sprzedałem nie za 2 zł a za 5 zł )

Tyle, dobrze że poprawili wam kwestię płatności